TürkiyeHaber Girişi : 10 Mayıs 2014 14:16

18 yaşındaki genç raylara yatarak intihar etti

18 yaşındaki genç raylara yatarak intihar etti
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 18 yaşındaki bir genç İZBAN banliyö tren raylarına yatarak yaşamına son verdi.
Erzurumajans-İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 18 yaşındaki bir genç İZBAN banliyö tren raylarına yatarak yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 01.00 sıralarında Cumaovası-Aliağa seferini yapan İZBAN banliyö treninin makinisti, İnkılap durağını geçtikten yaklaşık 500 metre sonra raylarda yatan birini gördü. Makinistin ani fren yapmasına rağmen raylarda yatan 18 yaşındaki Alihan D., trenin altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. İntihar eden gencin ceketi ile ayakkabısı trenden yaklaşık 50-55 metre geride bulundu. Yapılan incelemenin ardından Alihan D.'nin cesedi İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olayın ardından gerekli önlemleri alan yetkililer, yolcuları başka bir trene tahliye etti.

İfadesi alınan İZBAN makinisti Yaşar Güllü'nün, raylarda yatan bir kişi gördüğü ve fren yaptığını söylediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, Alihan D.'nin sosyal paylaşım sitesindeki hesabında "Bir gün hepiniz özleyeceksiniz", "Garson bey menüde ne var -Hayat var efendim +al senin olsun bu hayat ben yokum... alihan", "Ölüm Herkesin Hakkı...O Şans Beni Bulmadı...Şimdi Bir Elimde Jilet, Diğer Elimde Cehenneme Bilett. Sevgilim Sende Hakkını Helal Ettt....alihan" yazdığı görüldü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.