BölgeHaber Girişi : 16 Haziran 2010 00:01

17 Okula beyaz bayrak ödülü !..

17 Okula beyaz bayrak ödülü !..
Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığınca ortaklaşa yürütülen Beyaz Bayrak Projesi kapsamında ödül kazanan okullar için tören düzenlendi.

Erzurum Ajans-Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığınca ortaklaşa yürütülen Beyaz Bayrak Projesi kapsamında ödül kazanan okullar için tören düzenlendi.
Göğüs Hastanesi Konferans salonunda düzenlenen törene Vali Yardımcısı Nazife Aktaş, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, Tarım İl Müdürü Mustafa Altun, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, “Şu ana kadar ilimizde yalnız 34 okulumuz Beyaz Bayrak ödülü aldı. Bu okullara bugün 17 okul daha katılıyor. Ben özellikle Beyaz Bayrak ödülünü alan okullarımızdaki çok yoğun emekleri dolayısıyla okul müdürlerimiz başta olmak üzere tüm idarecilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından Beyaz Bayrak ödülü alan İMKB Yavuz Selim Anadolu Lisesi, Nenehatun Anaokulu, 23 Temmuz İlköğretim Okulu, Aşık Yaşar Reyhani İlköğretim Okulu, Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, Özel Eğitim Merkezi Okulu, Özel Eğitim Meslek Lisesi, Tatbikat İlköğretim Oktulu, İMKB Anadolu Lisesi, İnkılap İlköğretim Okulu, 25 Şubat İlköğretim Okulu, İMKB YİBO, Narman Anaokulu, Yasin Haşimoğlu İlköğretim Okulu, Oltu Anadolu Lisesi, Nenehatun Anaokulu ve Özcan İlköretim Okullarına Vali Yardımcısı Nazife Aktaş, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, Tarım İl Müdürü Mustafa Altun ve daire amirleri tarafından okul temsilcilerine ödülleri verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.