SporHaber Girişi : 14 Şubat 2013 21:52

10 kişi ile bu kadar

10 kişi ile bu kadar
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında deplasmanda Belarus'un BATE Borisov ekibiyle 0-0 berabere kaldı ve umutlarını İstanbul'daki maça taşıdı.
Erzurumajans-Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında deplasmanda Belarus'un BATE Borisov ekibiyle 0-0 berabere kaldı ve umutlarını İstanbul'daki maça taşıdı.

Ve hekem maçı bitirdi. Fenerbahçe Belarus'ta BATE Borisov ile 0-0 berabere kaldı

DK 89: BATE tehlikeli geldi.Defansın uzaklaştıramadığı topta Volodko sağ tarafta topla buluştu, güzel bir hareket ile rakibini geçti ceza sahası içine girdi, uygun şut pozisyonu buldu,vuruşu çok az farkla üstten dışarı çıktı.

Temsilcimiz Fenerbahçe'de Cirstian Baroni oyundan çıktı ve yerine Selçuk Şahin oyuna dahil olan isim oldu.

DK 81:Tehlikeli gelişen ev sahibi ekip atağında sağ kanattan ceza sahasına gelen top Rodionov'un önünde kaldı. Rodionov, bir anda Egemen'den sıyrıldı ve kale sahası içinde sağ çaprazda Volkan'la karşı karşıya kaldı ama vuruşunda Volkan topu kornere gönderdi.

BATE Borisov'da Aleksandr Hleb oyundan çıktı ve yerine Vadim Kurlovich oyuna dahil olan isim oldu.

DK 77: BATE atağında topla en son sağ kanatta son çizgide Yurevich buluştu ve ceza sahasına ortasını gönderdi ama Egemen yerinde müdahaleyle topu uzaklaştırdı.

DK 75: Vitali Rodionov, Fenerbahçe ceza sahası sağ çaprazı üsrinde topla buluştu ve kaleye doğrudan şutunu gönderdi ama top yandan dışarıya çıktı.

DK 72: Kuyt pasını sol kanattaki Caner'e gönderdi. Caner ceza sahasına ortasını yaptı ama rakip savunma tehlikeyi önledi.

Fenerbahçe'de Webo yerini Caner'e bıraktı.

DK 65: Sow rakip yarı alana girecekken Radkov Sow'u yere indirdi ve sarı kart gördü.

Ev sahibi ekipte Dmitri Baga oyundan çıktı ve yerine Dmitri Mozolevski oyuna dahil olan isim oldu.

Dk 62 : Bekir rakibini engelledi gerekçesi ile sarı kart gördü. BATE Fenerbahçe cezahasının sol tarafından serbest atış kullanacak.

DK 60: BATE Fenerbahçe ceza sahası önünde duvar pası yaptı Pavlov cezasahası sol çaprazda topla buluştu ayağının dışı ile bir şut denedi top Volkan'ın ellerinde kaldı.

DK 58: BATE tehlikeli geldi ceza sahası içine derin atılan pasta son çizgiye inip içeri çevirmek istediler topu Egemen son anda kesti

DK 54: Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Webo sol kanattan kendi yarı alandan rakip yarı alana geçti ama pas atacak arkadaşını bulamayınca rakibi gelip pozisyonunu bozdu ve top Webo'dabn taca çıktı.

BATE Borisov ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı. Rudik oyundan çıktı ve yerine Pavlov oyuna girdi.

İkinci yarıya BATE Borisov başladı.

Hakem ilk yarıyı bitiren düdüğünü çaldı. İlk yarıda golsüz beraberlik var Belarus'ta.

DK 45: BATE tehlikeli geldi sol kanattan Fenerbahçe ceza alanı önüne atılan pasa Olekhnovich gelişine vurdu top çok az farkla dışarı çıktı.

DK 41: Sol kanattan gelişen BATE Borisov atağında Bordachev topu ceza yayı üzerine doğru gönderdi. Ceza yayı üzerinde topu kapabilmek adına tam bir karambol oluştu ama en son Baroni topu uzaklaştıran isim oldu.

DK 34: BATE Borisov atağında Radkov ceza sahasına ortasını yaptı ama gelen topa Rodionov kötü ve top üstten dışarıya gitti.

DK 30: Fenerbahçe defansının uzaklaştırmak istediği top cezasahası dışnda Rudik'in önünde kaldı, Rudik çok uzaktan sert bir şut denedi top Volkan'ın kuçağında kaldı.

DK 27: Sow bir anda cezasahası içinde sağda  boş kaldı, içeride uygun olan arkdaşına topu çevirmek istedi ancak topa biraz hızlı vurunca attığı yerde hiç bir Fenerbahçeli oyuncu bulunamadı.

DK 20: Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül pasını Sow'a gönderdi ama Sow için ofsayt bayrağı kalktı.

DK 18: BATE Borisov savunmasının uzaklaştıramadığı top cezasahası önunde Baroni'nin önünde kaldı, Baroni seret vuruş denedi top az farkla yandan dışarı çıktı.

Dk 16 :Kısa kullanılan korner sonrasında sağ çaprazda topla buluşan Baga kaleye şutunu gönderdi ama top Volkan'da kaldı.

DK 9: Webo hakemi aldatmaya yönelik hareketinden dolayı sarı kart gördü.

DK 8: Fenerbahçe atak yönüne göre sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza sahasına gelen top kaleci Gorbunov'da kaldı.

DK 5: Sağ kanattan gelişen ev sahibi ekip atağında Hleb topla buluştu ama topun kontrolünü sağlayamadı ve top dışarıya çıktı. Volkan Demirel'de itirazlarından dolayı sarı kart gördü.

DK 4: Meireles kırmızı kart gördü. İrlandalı hakem Meireles'in yaptığı sert harakete kırmızı kart verdi. Meireles hiç bir şey yokken rakibine tekme sallayınca hakem kırmızı kartını gösterdi

Maç Fenerbahçe'nin vuruşu ile başladı..

Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi maçında başarılar dileriz...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında deplasmanda Belarus'un BATE Borisov ekibiyle karşılaşıyor. İşte Belerus'ta ilk 11'ler:

BATE Borisov :
Gorbunov, Yurevich, Radkov, Bordachev, Filipenko, Volodko, Hleb, Olekhnovich, Baga, Rudik ve Rodionov

Fenerbahçe:
Volkan, Gökhan, Egemen, Bekir, Ziegler, Mehmet Topal, Meireles, Baroni, Kuyt, Sow ve Webo 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.