ErzurumHaber Girişi : 02 Ağustos 2013 22:00

Xanadu'ya iki büyük ödül

 Xanadu'ya iki büyük ödül
Xanadu Snow White, turizm dergisi Voyager'in okuyucularının oylarıyla "2013'ün en iyi kış oteli" seçildi...
Erzurumajans-Levent AKPINAR'ın haberi-Xanadu Snow White, turizm dergisi Voyager'in okuyucularının oylarıyla "2013'ün en iyi kış oteli", dünyanın en önemli gezi sitesi arasında gösterilen Tripadvisor'un okuyucularının verdiği puanlama sonucunda da "Tripadvisor Mükemmelliyet Sertifikası" ödülünü aldı.

İşadamı Can Dikmen tarafından yaptırılan ve hizmette olduğu iki kayak sezonunda da "profesyonel" yapısıyla dikkat çeken Xanadu Snow White Otel'in aldığı ödüller, memnuniyetle karşılandı.

Tripadvisor adlı internet sitesindeki misafir yorumları ve değerlendirmeleri sayesinde elde ettiği puanlar ile dünya çapında en iyi performans gösteren oteller arasında yer alan Xanadu Snow White, Voyager dergisinin okurlarının oylarıyla belirlenen ve turizm sektörünün farklı oyuncularını tüketici gözüyle değerlendiren "En İyiler" anketinde de en iyi kayak oteli seçilerek, kısa sürede önemli bir başarının altına imza atmış soldu.

Kendine ait suni kar sistemi, gece kayağı yapılmasını sağlayan ışıklandırması, yine kendine özgü telesijeyleri ile misafirlerine kusursuz hizmet veren Xanadu Snow White Otel, özellikle geride bıraktığımız sezon Palandöken için adeta can simidi oldu. Kayak pistlerinin Kayak Federasyonu'ndan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne devredilmesi sonrasında uzun süre pistlerim ezilmemesi yüzünden sıkıntılı dönemler geçiren Palandöken'de kayak yapılabilen tek mekan olan Xanadu Snow White, birçok sportif organizasyona da ev sahipliği yapmıştı.

3 bin 176 metre yüksekliği ve 12 bin 800 metre uzunluğunda pistleriyle kayak sevenlere hizmet verdiklerini söyleyen Xanadu Oteli İdari İşler Müdürü Ömer Akca, aldıkları ödülün motivasyonlarını artırdığını belirterek, "Yeni bir otel olmamıza rağmen hep daha iyisini yapabilmek için her yıl kendisini yenileyen bir oteliz. Otelimizde ağırladığımız müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için elimizden gelenin hep en iyisini yapma gayretindeyiz. Aldığımız ödüller bizi gururlandırıp, motivasyonumuzu yükselttiği gibi sorumluluğumuzu da iyice artırmış oldu. Memnuniyetlerini oylarıyla ifade eden ve bu onuru bizlere yaşatan misafirlerimize tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

(Kaynak: Palandöken Gazetesi)
   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.