Bölge Haber Girişi : 09 Mart 2011 15:45

Zeki Adlı da AKP'den aday adayı!..

Zeki Adlı da AKP'den aday adayı!..
Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Erzurum Ajans-Milletvekilliği adaylığı için bürokrasiden istifalar sürüyor. Erzurum doğumlu olan Tapu Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı(61), AK Parti'den aday adaylığı için görevinden ayrıldı. 8 yıldan bu yana Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Adlı, bürokrasideki deneyim, bilgi ve tecrübelerini siyaset alanında değerlendirmek için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Görev süresince Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü teşkilatını gerçekleştirilen yatırımlar ve uygulamaya sokulan modern sistemlerle dünyanın sayılı kurumlarından birisi haline getirdiğini ifade eden Adlı, "Bürokraside temsil ettiğim kurumu dünyanın sayılı teşkilatlarından birisi haline getirdim. Yurt dışında da edindiğim bilgi, tecrübe ve deneyimlerimi Erzurum ve ülkem için AK Parti çatısı altında devam ettirmek istiyorum." dedi. Zeki Adlı, 28 Şubat sürecinin mağdurlarından olduğunu da sözlerine ekleyerek, "Malum süreçte düşünce ve inançlarımdan dolayı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığı görevimden alınarak, uzman personel yardımcılığının altında görevlendirildim." diye konuştu. Zeki Adlı, evli ve 3 çocuk babası.

Bu arada aralarında bürokrat ve iş adamlarının bulunduğu 20 kadar milletvekili aday adayının AK Parti İl Teşkilat Başkanlığı'na dilekçesini verdiği belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.