Erzurum Haber Girişi : 15 Şubat 2019 11:15

Yüzbinler Palandöken'i 'tık'ladı!

Yüzbinler Palandöken'i 'tık'ladı!
DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bünyesindeki SkiSilkRoad Destinasyon Yönetim Ofisi, Avrupa’nın en çok takip edilen bloger ve youtuber’larını Erzurum’da ağırladı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bünyesindeki SkiSilkRoad Destinasyon Yönetim Ofisi, Avrupa’nın en çok takip edilen bloger ve youtuber’larını Erzurum’da ağırladı. Ekibin hazırladığı görseller onlarca ülkede büyük ilgi gördü. Avrupa’nın önemli seyahat sitelerinden www.lastminute.com da Erzurum sayfası açtı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın iki yıl boyunca AB ortaklığıyla yürüttüğü Erzurum - Erzincan - Kars Kış Turizm Koridoru Projesi’nin ardından bölgede turizmin rekabet gücünü artırmak amacıyla DAP İdaresi Başkanlığınca kurulan SkiSilkRoad (Kayak İpek Yolu) Destinasyon Yönetim Ofisi (DYO), Erzurum ve Palandöken Kayak Merkezi’ni Avrupa’ya taşıdı.

Türk Hava Yolları (THY) desteğiyle Avrupa’nın önde gelen www.lastminute.com Yönetim Kurulu Üyesi Cristiano Sardi başta olmak üzere 11 bloger ve youteber’ı Erzurum’da ağırlayan DYO ekibi, İtalyan heyete unutulmaz bir kar ve kayak deneyimi yaşattı.



Finans desteği sağlayan DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, DYO Turizm Proje Koordinatörü Kıvanç Karapınar, Tanıtım Pazarlama Koordinatörü Kadir Ergün ve Proje Danışmanı Francesco Comotti’nin ev sahipliğinde bölgedeki dağ destinasyonları yanı sıra tarih, termal tesisler ve gastronomi gibi bir çok turizm potansiyelini yerinde gören ekip, Erzurum’a hayran kaldı.

Dört gün süren gezinin ardından çektikleri profesyonel fotoğraflar ve drone görüntüleriyle büyüleyici klipler hazırlayan bloger ve youtuberlar, Erzurum ve Palandöken’i Avrupa’da en çok tıklanan lokasyonlar arasına yerleştirdi. Bununla birlikte Instagram’da ‘TurchiaBianca’ adlı bir sayfa açan ekipten Federica Bassino, paylaştığı görsellerle binlerce kişiye ulaştı.

Ayrıca Avrupa’nın en çok tıklanan seyahat sitelerinden www.lastminute.com da Erzurum için özel bir sayfa hazırladı. Site, klip ve görseller eşliğinde Palandöken Kayak Merkezindeki otellere de yer verdi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.