Bölge Haber Girişi : 15 Temmuz 2010 00:03

Yücelik ödülünü alıyor!..

Yücelik ödülünü alıyor!..
TBMM Üstün Hizmet Ödülü almaya hak kazanan ETSO ve Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik yarın TBMM de düzenlenecek törenle ödülünü alacak.
 
Erzurum Ajans-TBMM Üstün Hizmet Ödülü almaya hak kazanan ETSO ve Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik yarın TBMM’de düzenlenecek törenle ödülünü alacak.
 
 
1993 yılında Erzurum ve bölge insanına öncülük yaparak Aşkale Çimento’nun satın alınmasını sağlayan Lütfü Yücelik, TBMM tarafından onure edildi. Yücelik, 2010 yılı TBMM Üstün Hizmet Ödülüne layık bulundu. Alınan ödülün ve yakalanan başarıların tarifini yapan Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, “Yıllardan beridir verdiğimiz birlikteliğin ve başarma azminin ödüllendirilmesi bizi mutlu etmiştir.” dedi.
 
Verilen ödülün kendileri için anlamlı ve değerli olduğunu söyleyen Başkan Yücelik, “Bizim amacımız, bu bölgede kazandığımızı bu bölgeye yatırarak lokomotif görevi yapmak. Bir şirketin yürüyebilmesi için kara ihtiyacı var ama bizim temel önceliğimiz sağladığımız karı bu bölgeye yatırmak. Biz yola çıktığımızda Türkiye’nin en büyükleri arasına girmeyi kendimize hedef edindik. Birileri haklı olarak bunu bir hayal olarak gördü. Ama biz hayalleri hep gerçeğe dönüştürdük. Bugün Türkiye’nin 10 yıl içinde en fazla büyüyen 100 şirketi içindeyiz. Bu aynı zamanda istikrarın da göstergesidir. Bizleri destekleyen ve bizimle beraber koşan insanları utandırmadık. Elbette zorlu ve bir o kadar da amansız mücadeleyle bu noktaya geldik. Aldığımız ödüllerde, yakaladığımız başarılarda ortaklık ruhunun bir yansımasıdır.” diye konuştu.
 
ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ KİMLERE VERİLİYOR
TBMM Üstün Hizmet Ödülü, vilayetlerde bireysel olarak halka karşılıksız hizmeti amaç edinmiş; sosyal, kültürel ve ekonomik açılardan bu yolda önemli katkılar sağlamış insanların Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ödüllendirilmesi, teşvik edilmesi ve taltif edilmesini hedefliyor.
 
Yücelik, ödüle Erzurum’dan layık görülen ikinci kişi oldu. Geçtiğimiz yılda Kızılay Başkanı Mithat Turgutcan bu ödüle layık bulunmuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.