İlçeler Haber Girişi : 19 Mart 2018 19:15

Yonca yardımları hak sahiplerine dağıtıldı

Yonca yardımları hak sahiplerine dağıtıldı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çiftçilere yonca yardımları Aşkale'de kura çekimi ile hak sahiplerine teslim edildi.
Erzurumajans-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çiftçilere yonca yardımları Aşkale'de kura çekimi ile hak sahiplerine teslim edildi.

Aşkale İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan yonca tohumu kuralarına İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Belediye Başkanı Şenol Polat , Cumhuriyet Başsavcısı Ali Sakaryalı, İlçe Tarım Müdürü Mustafa Evran ve vatandaşlar katılım sağladı. 20 kiloluk Yonca tohumları çekilen kuralar ile sahiplerine verildi.

17 Köy ve 45 vatandaşın faydalandığı kura çekimlerinde ilçe Tarım Müdürü Mustafa Evran yaptığı açıklamada "Bakanlığımız tarafından Yem bitkilerinin yaygınlaştırılması amaçlı proje kapsamında Çiftçilik ile meşgul olan vatandaşlarımıza yonca tohumları kurayla dağıtımını yaptık. Katılımları dolasıyla İlçe Kaymakamına Belediye başkanımıza, Cumhuriyet Başsavcımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim." Dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.