Bölge Haber Girişi : 31 Aralık 2010 03:35

Yıldırım ve Akdağ atlama kulelerinde!..

Yıldırım ve Akdağ atlama kulelerinde!..
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye'nin ilk atlama kulelerinde incelemelerde bulundu.

Erzurum Ajans-Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye’nin ilk atlama kulelerinde incelemelerde bulundu.  

Erzurum’a açılış ve toplantılara katılmak üzere gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ, atlama kulelerinde incelemelerde bulundu. KUDAKA hizmet binasının açılışını gerçekleştirdikten sonra Atatürk Üniversitesi’nde düzenlenen programa katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, daha sonra Kiremitliktepe’de bulunan atlama kulelerini gezdi. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, iki bakana atlama kulelerini gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan Yıldırım, atlama kulelerinin görünümün ihtişamlı olduğunu belirterek Erzurum’un kış sporlarında gözde il olduğunu söyledi.

Bakan Akdağ’da 2011 Üniversiteler Kış Oyunlarının Erzurum’da yapılacak olmasının büyük bir kazanım olduğunu kaydetti. Bakan Akdağ ve Yıldırım, atlama kulelerini gezdikten sonra Erzurum Evlerine geçti.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.