Spor Haber Girişi : 05 Aralık 2016 13:45

Yıldırım: Çok iyi bir takımız, destek istiyorum

Yıldırım: Çok iyi bir takımız, destek istiyorum
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Keçiörengücü spor'dan alınan üç puanın sevincini yaşıyor.
Erzurumajans-Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Keçiörengücü spor'dan alınan üç puanın sevincini yaşıyor. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, "Çok iyi bir takım, iyi bir aileyiz. Sabır ve destek istiyorum." dedi.

'ÇOK İYİ BİR TAKIMIZ, DESTEK İSTİYORUM'

Keçiören gücü Spor karşısına kazanma arzusu ile çıkarak 2-1'lik skorla çok önemli bir galibiyet aldıklarını açıklayan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, "Çok iyi bir takımız, iyi bir aileyiz. Deplasmandan alınan her puan bizim için önemli. Bu ikinci yarıda olacak. Üzücü olan deplasman da öne geçip maçı kaybetmek, aynı şekilde Keçiören spor maçını da berabere de bitirebilirdik. Maalesef, başka güçler, hakemin verdiği penaltı ve fauller vardı. Biz Erzurumlu değiliz ama Erzurum için Erzurumspor'un başarısı için çalışıyoruz. Ankara'da bizleri yalnız bırakmayan başta taraftarlarımıza, bu galibiyeti kazandıran futbolcularıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'BİRLİK BERABERLİĞİMİZE ÇOMAK SOKULMASIN'

Başarının ve kazanma sevincinin birlik beraberlik yolundan geçtiğine işaret eden Teknik Direktör Yıldırım, "Takımda inanılmaz bir özveri var. Bu oyuncularımızı motive etmek kolay olmuyor. Hep söylüyorum birlik, beraberliğimizi bozmaya çalışmayın. Herkesin destek olması gerekiyor. Bu sene inşallah sabırlı ve destek olsunlar. Bu takımı yine Ali Demirhan Başkanımızla şampiyon yapacağız. En ufak bir şeyi de görüp kimse çomak sokmaya çalışmasınlar. Bize lütfen destek olsunlar. Benim için her oyuncu çok değerli, kaç haftadır Mehmet Albayrak'a tepki vardı, lütfen ben her türlü eleştiriye açığım, yine galibiyet golü Mehmet Albayrak'tan geldi. Erzurumspor'da isimler üzerinde eleştiriden uzak dursunlar. Ben maçta kaybetsem bunun hesabını Ali Demirhan Başkanıma veririm. Ben her türlü eleştiriye açığım kim ne derse desin gerisi yalan. İnşallah hedeflediğimiz yolda galibiyetler zincirine devem edeceğiz." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.