Siyaset Haber Girişi : 28 Ekim 2016 19:11

Yeşilyurt'tan, Cumhuriyet Bayramı mesajı

Yeşilyurt'tan, Cumhuriyet Bayramı mesajı
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yeşilyurt, mesajında birlik ve beraberlik konularına vurgu yaparken ülkenin bölünmez bütünülüğünün milletçe kenetlenmek olduğunun altını çizdi.

Yeşilyurt kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetimizin 93. yıldönümünü büyük gurur ve kıvanç ile kutluyoruz. Bu millete ve ülkeye zarar vermek isteyenler her zaman olmuştur ve olacaktır. En son yaşadığımız 15 temmuz darbe kalkışmasının da bu hainliklerden biri olduğunu ve kendi milletine zarar verenlerin ülkeyi ele geçirme isteğinde olduğunu gördük. Bu aziz millet Cumhuriyetini kazandığı gibi 93 yıl sonra yine birlik ve beraberlik içinde ülkesini korudu ve kendi iradesine sahip çıktı. Dik duruşu ile vatan hainlerinin karşısında duran ve ülkenin bölünmez bir bütün olduğu gösteren Erzurum halkının 93'üncü Cumhuriyet Bayramı'nı kutlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.