Bölge Haber Girişi : 09 Ağustos 2010 12:58

Yeni spor salonunun ismi Yakutiye oldu!..

Yeni spor salonunun ismi Yakutiye oldu!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Şükrüpaşa semtinde bir süre önce hizmetine açılan spor salonuna Yakutiye Spor Salonu ismi verildi.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Şükrüpaşa semtinde bir süre önce hizmetine açılan spor salonuna Yakutiye Spor Salonu ismi verildi.

Şükrüpaşa semtinde bu kış aylarında hizmete açılan spor salonuna isim verildi. Şükrüpaşa semtinde bulunan spor salonu bundan böyle Yakutiye Spor Salonu adı altında sporseverlere ve sporculara hizmet verecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye İlçe Spor Müdürü Suat Yılmaz, “Bundan sonra spor salonumuzun ismi Yakutiye Spor Salonu olacak. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’ın gayretleri ile ilçemize güzel bir spor salonu kazandırıldı. Bir dakika bile boş kalmayan ve spor faaliyetlerinde önemli bir rol oynayan spor salonumuzun ismi halktan da olumlu bir tepki aldı” dedi.

Erzurum’a kazandırılan en önemli spor tesislerinden biri olan Yakutiye Spor Salonu’nda sporcular, Yaz Spor Okulları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, salon personeli de çevre düzenlemesi çalışmaları yapıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye İlçe Spor Müdürü Suat Yılmaz, “İl Müdürümüz Fatih Çintimar’ın direktifleri doğrultusunda spor salonumuzun etrafında çevre düzenlemesi yapıyoruz. İnanıyorum ki, en kısa süre içerisinde salonun çevresi yeşil olacak ve pırıl pırıl bir görünüme bürünecek. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’a hem spora olan desteğinden hem de bize sağlamış olduğu iyi çalışma ortamından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.