Yeni bir hava yeni bir takım

Geçen haftaki yazımda ve yapmış olduğumuz canlı yayında play off havasının farklı olacağını ve BB Erzurumspor'dan lige nazaran çok daha iyi bir performans beklediğimi belirtmiştim. Ne mutlu bana ki takımımız beni bu tur da  yanıltmadı.

Darısı yarı final ve finale...

BB Erzurumspor karşılaşmaya alışagelmişin dışında pres ve baskıyla başladı. Top rakipteyken takım halinde topun arkasında olan Mavi Beyazlı ekip boş alan bırakmayarak Körfez ekibine rahat oynama fırsatı vermedi.

Hücum anlamında özellikle Ferit ve Erhan'la etkili olan Dadaşlar yerinde atak ve yerinde savunma oynayarak Play Off lara yatkın bir takım olduğunu gösterdi.

İlk maça nazaran 4 farklı isimle sahaya çıkan BB Erzurumspor'da sahada olmayan isimlere baktığımız zaman Serdar Deniz, Fatih Gül, Ersel, Halil İbrahim Tuna gibi oyunun kaderini değiştirebilecek yetenekli oyuncuların bolluğu dikkat çekici. Bu kadro Kemal Kılıç gibi bir kurt hocanın elini güçlendiriyor. Ve gördüğümüz kadar Kemal hoca geniş kadroyu kullanmakta oldukça başarılı... Erhan, Savaş, Eslem ve özellikle Ferit lig geneline yayamadıkları beklenen performanslarını Play Off iki maçında da sergilediler.

Serdar ve Ersel'in de dönüşüyle lige nazaran çok daha  farklı bir BB Erzurumspor izleyeceğiz gibi...

Ve tabiki  Mert Nobre...

Dün akşam ilginç bir derbi oynandı... Nasılki o maçın dönüm noktası forvette Cenk - Aboubakar değişikliği oldu ve bir anda İşler Beşiktaş'ın aleyhine döndüyse bugün bunun tam tersi Erzurum'da yaşandı. Mehmet faydalıydı mücadele etti savaştı. Ancak yerine giren Nobre'nin ileride top tutma becerisi BB Erzurumspor'un daha da önce çıkmasını sağladı. Rakibinde risk alarak geldiği dakikalarda etrafında oynayan arkadaşlarına servisler yapan Nobre ikinci yarıya damga vurdu.  

Hırslı ve göze hoş gelen futbol sonrası galibiyeti getiren bütün takımı tebrik ediyorum... 
Oynanan futbol Yarı final ve Final için umut verdi.

Yarı final demişken; artık rakip seçme şansınız yok. Şampiyon olmak istiyorsanız zorlu diyebileceğiniz rakiplerinde saf dışı bırakmanız lazım.

BB Erzurumspor-Amedspor eşleşmesinde şanslar eşit.  Özellikle ilk maçta burada gol yemeden alınabilecek galibiyet sonrası Diyarbakır'a avantajlı gideceğimiz kesin. Çünkü Dadaşlar orada mutlaka bir gol bulacaktır. 

Artık Cuma günü maçtan ötesi yok. Sezonun en kritik maçı desek yanılmış olmayız. 

Tüm şehir önce Namaza oradan dualarla stadyuma... 

Allah yar ve yardımcımız olsun. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.