Yazık Olur...

Balıkesir ve Erzurum...

iki güzide futbol şehri... 

Birisi benim için futboldan da öte olan şehrim memleketim... diğeri de gönlümde ayrı bir yeri olan Balıkesir...

İki şehrinde futbola bakış açıları birbirine benzer olsada, Erzurum bu konuda bir kaç adım önde...

BB Erzurumspor bu maça yedi maçlık yenilmezlik serisiyle geldi. Bu maçlarda 1 puan kazanan değil 2 puanı kaçıran taraf oldu desek yanılmış olmayız. Çünkü rakip kim olursa olsun oyun üstünlüğünü elinde bulunduran bir Erzurum var. Ancak bunu bu hafta için söylemek yanlış olur 

Devre arası yapılan takviyelerden en göze çarpan isim şüphesiz Bekamenga... Ancak mavi beyazlı ekibin gol sorununu sadece ileri uca bağlamak yanlış olur. Öyle ki Mert Nobre gibi golcü isim eğer bu haftaya kadar gol atamamışsa ve hatta pozisyona giremiyorsa burada sorun başka yerde aramak gerekir. 

Bu sorunun en çarpıcı yanı ortasaha ve beklerden destek göremeyen bir forvet hattı var. Bunun yanında kilidi çözebilecek bir isim yok.

Ayrıca hücumdayken dönen topların ceza sahasında sürekli rakipte olması ikinci bölgenin hücumdan ne kadar kopuk olduğunun da bir göstergesi. Sonuç olarak oyun üstünlüğünü pozisyon sayısına bile yansıtamayan bir BB Erzurumspor olduğu kesin. 

Her maç Erhan’ın şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek hem taraftara hem Erhana haksızlık olur. 

Yeni transfer Metin ve Erman hedefe götürecek ve fark yaratacak isimler değiller demiştik. Zaman bizi haklı çıkarmaya devam ediyor.Ara dönemde transfer dediğin geldiği gibi oynayacak. Çünkü bu dönemde yedek kulübesine değil eksiklerini gidermek için transfer yapılır. 

Mavi Beyazlı ekibin olmazsa olmazı çabuk bir stoper ve kreatif bir oyuncu. Aksi halde  her an herşeyin olabileceği ve tanımlar arası uçurumların olmadığı bu ligde Play Off’a bile girememek oldukça üzücü olur...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.