Spor Haber Girişi : 26 Temmuz 2015 15:27

Yaz spor okullarında yeni yetenekler keşfediliyor

Yaz spor okullarında yeni yetenekler keşfediliyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulları'nda binlerce çocuk, sporun evrensel ruhunda bir araya gelerek yaz tatilinin tadını çıkartıyor.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulları'nda binlerce çocuk, sporun evrensel ruhunda bir araya gelerek yaz tatilinin tadını çıkartıyor.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Büyükşehir Yaz Spor Okulları her günü birbirinden renkli sportif eğlenceye sahne oluyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen kurslar deneyimli spor antrenörleri nezaretinde futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme, buz pateni, curling, güreş, karate ve kick boks branşlarında gerçekleştiriliyor. Sporun evrensel ruhunda buluşan çocukların psiko-sosyal gelişimine olumlu katkı sağlayan Yaz Spor Okulları'nda öğrenciler hem spor yapıyor hem de tatilin keyfini çıkartıyor. 7-14 yaş gurubu çocuklar için düzenlenen Yaz Spor Okulları'ndaki kursiyerlere ücretsiz ulaşım ve malzeme desteği de sağlanıyor. Olimpiyat Parkı içerisindeki tesisler, Palandöken Spor Salonu, Curling Salonu ve 3000'lik Buz Pateni Salonu'nda gerçekleştirilen kurslardan ötürü Başkan Mehmet Sekmen'e teşekkür eden Ebeveynler, çocuklarının Yaz Spor Okulları sayesinde hem eğitim gördüklerini hem eğlendiklerini hem de kötü alışkanlıklardan kurtulduğunu ifade ediyor.

YAZ SPOR OKULLARI'NIN ÜÇ TEMEL HEDEFİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir'in sporun ve sporcunun her daim yanında olduğunu ifade etti. Başkan Sekmen, şöyle dedi: "Erzurum gibi gençlik ve dinamizmi yüksek olan bu güzel şehri sporda da marka yapacağız. Sportif yatırımlarımız arasında yer alan Yaz Spor Okulları; 3 temel hedefi barındırır. Birincisi çocuklarımızın ruhsal ve bedensel gelişimine katkı, ikincisi spordaki beraberlik, paylaşma, fair play ve öz güvenin yavrularımıza aşılanması, üçüncüsü de spor branşlarına yeni yeteneklerin kazandırılması? Hamd olsun bu temel hedeflerin meyvesini alıyoruz. Ailelerimiz bizlere teşekkür ve şükranlarını sunuyor. Olumlu geri dönüşümler beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Birkaç yıl sonra şehrimizin spor hayatına kazandıracağımız yeni yeteneklerle de Erzurum'a sporda uluslararası yeni derece ve yeni unvanlar kazandıracağız."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.