Bölge Haber Girişi : 29 Haziran 2010 15:34

Yaz spor okullarında muhteşem açılış!..

Yaz spor okullarında muhteşem açılış!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak açılan Yaz Spor Okulları bu yıl Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü&nün kuruluş yıl dönümü olan 29 Haziranda başladı.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak açılan Yaz Spor Okulları bu yıl Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün kuruluş yıl dönümü olan 29 Haziran’da başladı.
Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen dört bin dolayında bir öğrenci topluluğunun katılacağı ve 28 branşta açılacak olan Yaz Spor Okullarına katılacak sporculardan antrenmanlarını kesinlikle aksatmamaları gerektiğini söyledi.
Erzurum’da 29 Haziran’da başlayan olan Yaz Spor Okullarında Erzurum’un yanı sıra ilçelerden Yakutiye, Palandöken, Aziziye, Aşkale, İspir, Tortum, Oltu ve Pasinler ilçelerinde faaliyet gösterecek. 28 branşta açılacak olan Yaz Spor Okullarında 75 Antrenör görev yapacak.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün kuruluş yıl dönümü olan 29 Haziranda yapılan olan Yaz Spor Okulları’nın açılış töreninden sonra Tenis, güreş, halter, satranç, yüzme, tekerlekli kayak, judo, kick boks, jimnastik, golf, taekwondo, okçuluk, eskrim, voleybol, izcilik, karate, buz hokeyi, buz pateni, short track, masa tenisi, hentbol, halk oyunları, atletizm, basketbol, badminton, boks, zihinsel engelliler ve bedensel engelliler branşlarında çalışmalar başlayacak.
Yaz Spor Okullarına en az dört bin öğrencinin katılacağını ifade eden Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, yüzme ve buz sporlarının aylık 50 TL ücretli olacağını, diğer spor branşlarında katılımın ücretsiz olacağını söyledi.
Tilkidöğen, Yaz Spor Okulları için kayıtların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezleri ve spor salonlarında yapıldığını ve formların buralardan temin edilebileceğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.