Bölge Haber Girişi : 10 Mart 2011 00:58

Yavilioğlu da AKP'den aday adayı!..

Yavilioğlu da AKP'den aday adayı!..
12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler için istifa eden aday adaylarına Özelleştirme İdaresinin önemli isimlerinden Cengiz Yavilioğlu da eklendi
Erzurum Ajans-12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler için istifa eden aday adaylarına Özelleştirme İdaresinin önemli isimlerinden Cengiz Yavilioğlu da eklendi.
 
Ankara Ak Parti kulislerinde milletvekili aday adayı olarak Başbakanlık Müsteşar’ı Efkan Ala’nın istifa edeceği söylentilerinin dolaştığı bir ortamda Cengiz Yavilioğlu, istifasını verdi. Erzurum’a hizmeti şeref saydığının altını çizen Yavilioğlu, “Erzurum, bir sevdadır içimizde. Bu mübarek beldeye ve insanına hizmet etmekten şeref duyarız” diye konuştu.
 
Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Tic. A.Ş’de yönetim kurulu üyeliğide yapan Dr. Cengiz Yavilioğlu'nun Dünyada ve Türkiye’de Özelleştirme Uygulamaları ile Türkiye’de Özelleştirilen Bazı Şirketlerin Verimlilik ve Performans Analizleri konusunda iki yayınlanmış eseri bulunuyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.