Kültür-Sanat Haber Girişi : 12 Nisan 2018 18:45

Yatkın, öğrencilerle bir araya geldi

Yatkın, öğrencilerle bir araya geldi
Yazar Ramazan Yatkın, Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Konferans Salonunda öğrencilerle bir araya geldi.
Erzurumajans-Genç Memur Sen in Eğitim Bir Sen ile birlikte organize ettiği ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ Proje kapsamında 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı için 4.kitabın yazarı Ramazan Yatkın, Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Konferans Salonunda öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim Bir Sen Erzurum 2 nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş, “İlim, İrfan ve Hikmet Yolunda Şuurlu Gençlik “ düsturuyla bir aksiyon hareketine dönüşen Genç Memur-Sen’in “Bir Bilenle Bilge Nesil “ projesi benimsemiş olduğu mücadele kültürünün bir tezahürüdür. Bu proje sadece atanmış değil aynı zamanda adanmış öğretmenlerimizin öncülüğünde, ortaöğretim düzeyinde okumalar yaparak genelde insanlık tarihinin birikimini, özelde ise medeniyetimizin mirasını sahiplenecek erdemli bir toplumun inşasında öncü nesiller yetiştirilmesini sağlayacaktır” dedi.

“Bir Bilenle Bilge Nesil “ projesinin 3 temel ögesi olduğunu kaydeden Karataş, “Bunlar Öğretmen, Öğrenci ve Kitaptır. Proje kapsamında her bir adanmış öğretmen 10 öğrenciden oluşan kitap okuma halkaları oluşturduk. 600 gencimizin dâhil edildiği okumalarda: okuduğu kitabı birlikte analiz etme, daha sonra kitapla alakalı kompozisyon yazma ve Öğrencilerimizin düşünce dünyasının geliştirilmesi amaçlanmış olup ayrıca bu projede öğrencinin kaleminin de geliştirmesi arzu edilmiş ve her okunan kitapla ilgili kompozisyonlar yazdırılmıştır. Okutulan dört kitabın dereceye girenleriyle 8 Mayıs ta Ödüllü Final Programımız Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımıyla gerçekleştirilecektir” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.