Medya Haber Girişi : 27 Mayıs 2015 14:10

Yasan'ın anısına kısa film çekildi

Yasan'ın anısına kısa film çekildi
Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 2. sınıf öğrencisi Cebrail Türk, geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden iletişim fakültesi öğrencisi Mukaddes Yasan anısına bir kısa film çekti.
Erzurumajans-Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 2. sınıf öğrencisi Cebrail Türk, geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden iletişim fakültesi öğrencisi Mukaddes Yasan anısına bir kısa film çekti.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 2. sınıf öğrencisi Cebrail Türk, 25 Mart'ta hayatını kaybeden İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 1. sınıf öğrencisi Mukaddes Yasan'ın anısına 'Beklenmeyen Misafir' adlı bir kısa film çekti.

Filmin Yönetmeni Cebrail Türk, amaçlarının okul arkadaşlarını ölümsüzleştirmek olduğunu söyledi. Türk, "Arkadaşlarımızla birlikte çektiğimiz bu filmde Mukaddes'i hatırlatalım istedik. Böyle bir olaya duyarsız kalınmamalıydı. Bir nebze de olsun hatırlatabildiysek ne mutlu bize. Trafik kurallarına uymanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamaya çalıştık. Bu yaptıklarımız Mukaddesi geri getirmez lakin bir başka canımız yanmasın diye duyarlılık oluşturmaya çalıştık. Mukaddes'in ailesine yakınlarına en içten duygularımızla başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz." diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Erzurum'da kırmızı ışıkta durmayan halk otobüsü sürücüsü Muammer Ö., yolun karşısına geçmeye çalışan üniversiteli Yasan'a çarparak ölümüne neden olmuştu. Mukaddes'in sınıf arkadaşı Elif Çelebioğlu ise yaralı olarak kurtulmuş Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Kaza anı güvelik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedilmişti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer A. 01 Ocak 1970 02:00

    O olayın videosunu siz nerenizle izlediniz ya. Tamam o adı geçen olayda otobüs şoförü de çok suçlu ama ölen kız da masum değil. Karşıdan karşıya geçerken sağa ve sola bakacaksın. Öyle leylek gibi kafayı öne eğip hiç trafik ışıklarına aldırış etmezsen olacağı o..