Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Yarçın`dan Çintimar`a ziyaret

Yarçın`dan Çintimar`a ziyaret
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlikspor Kulübü adına Arnavutluk’ta yapılan Veteranlar Dünya Şampiyonasında Dünya şampiyonluğunu kazanan Erzurumlu Abdurrahim Yarçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlikspor Kulübü adına Arnavutluk’ta yapılan Veteranlar Dünya Şampiyonasında Dünya şampiyonluğunu kazanan Erzurumlu Abdurrahim Yarçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı makamında ziyaret etti. Yarçın, Kulüp Başkanı Memduh Ceyhan ile birlikte kendisine destek verdiği için Çintimar’a teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Veteranlar Dünya Serbest Güreş Şampiyonasında 85 kiloda birinci olan ve aynı zamanda kendi bünyelerinde güreş antrenörlüğü yapan Yarçın’ı tebrik etti ve başarısından dolayı kutladı.
Yarçın’ın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a gerçekleştirdiği ziyarette, Güreş İl Temsilcisi Prof. Dr. Ali Eroğlu ile Güreş Antrenörü ve eski Milli güreşci Celal Aksoy’da hazır bulundu.

ERZURUM ARTIK SPORDA KENDİNİ AŞTI

Spor ve olimpiyat kenti olan Erzurum’un sporda kendini aştığını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, buz ve kış sporlarında da yakın bir gelecekte Erzurum’un ve Türkiye’nin Avrupa ile Dünya’da adından söz ettirecek bir ülke konumuna geleceğini ifade etti.
Çintimar, “Birçok salon sporunda ve ata sporumuz güreş ile uzak doğu sporları karate ve judoda milli takımlara sporcular veriyoruz. Buz hokeyinde ve curlingde de Milli takıma sporcularımız gidiyor. Yıllardır kayak milli takımının omurgasını Erzurumlu sporcular oluşturuyor. Abdurrahim Yanrçın’ın da veteranlar dünya şampiyonasında şampiyonluk kazanması önemli bir başarıdır. Kendisini kutluyorum” diye konuştu.

Abdurrahim Yarçın ise, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne belediyeden geçtikten sonra İl Müdürü Fatih Çintimar ile Şube Müdürü ve aynı zamanda Gençlikspor Kulübü Başkanı olan Memduh Ceyhan’dan büyük bir destek gördüğünü ve bu destekler sayesinde 85 kiloda Vetaranlarda Dünya şampiyonu olduğunu söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.