Bölge Haber Girişi : 18 Mart 2010 11:02

Yakutiye'nin tecrübesi emekli oldu!

Yakutiye'nin tecrübesi emekli oldu!
Yakutiye Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığı görevini ifa eden Zülküf Usanmaz, emekliye ayrıldı.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevini ifa eden Zülküf Usanmaz, emekliye ayrıldı. Uzun süreli devlet memuriyeti görevine Yakutiye Belediyesi’nde nokta koyan Zülküf Usanmaz için birde tören düzenlendi. Başkan Ali Korkut, Zülküf Usanmaz’a plaket sunup, oltu taşı tesbih hediye etti.
Yakutiye Belediyesi’nin sevilen başkan yardımcılarından Zülküf Usanmaz, 35 yıllık devlet memuriyeti görevine nokta koydu. Emekli olan Zülküf Usanmaz’a Belediye Başkanı Ali Korkut oltu taşı tesbih hediye edip, plaket sundu. Başkan Ali Korkut, “Zülküf ağabeyiye emekli ifadesini yakıştıramıyorum. Çalışkanlığı ve heyecanıyla beni şaşırttı. Kısa süreli mesai birlikteliğimiz oldu. Ancak kendisini bundan sonra da zaman zaman aramızda göreceğiz. Zülküf bey, tavrı ve kişiliğiyle de iz bırakan bir kişilik. Kendisine bundan sonraki yaşamında ailesiyle, çocuklarıyla mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.
Zülküf Usanmaz, kendisi için düzenlenen sade törende belediyeci olarak emekli olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. 35 yıllık devlet memurluğu hayatının en verimli dönemini belediyede geçirdiğini söyleyen Usanmaz, “Belediye üçüncü kurumum olmuştu. Burası ayrı bir yer. Halk ile iç içesiniz ve hizmetinizi direkt olarak halka yapıyorsunuz. Belediye başka kurumlara benzemiyor. Bugüne kadar iyi ve kötü günlerimiz olmuştur. Belediyenin güzelliği halkla sürekil içli dışlı olmanızdır. Alnık ak, yüzüm açık olarak emekli olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Allah hepimize böyle emekli olmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.