Bölge Haber Girişi : 28 Mayıs 2010 01:23

Yakutiye'den Hediha Nine'ye yardım!..

Yakutiye'den Hediha Nine'ye yardım!..
Erzurum'da etkili olan yağmurda evinin bir bölümü yıkılan 71 yaşındaki Hediha nineye Yakutiye Kaymakamlığı yardım eli uzattı.

Erzurum Ajans-Erzurum’da etkili olan yağmurda evinin bir bölümü yıkılan 71 yaşındaki Hediha Nine'ye Yakutiye Kaymakamlığı yardım eli uzattı. Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yıkılan evin onarımı için Adıgüzel Ailesi'ne maddi yardımda bulundu.
Yakutiye İlçesi Yoncalık Mahallesi 1. Zorlu Sokak'ta çocuklarıyla birlikte yaşayan Hediha Nine'nin evinin bir bölümü Mayıs ayındaki yağışlardan dolayı çökmüştü. Evinin tamiri için yardım arayan Hediha Nine'ye Yakutiye Kaymakamlığı yardım eli uzattı. Yakutiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, çöken evin tamiri için Adıgüzel Ailesi'ne maddi yardımda bulundu.
Kaymakamlığın yaptığı maddi yardımla evinin tamirini yapacak olan Hediha Nine çok sevindi. Yetkililere teşekkür eden Hediha Nine, “Mayıs ayında yağan yağmurlar sonucu evin bir bölümünün damı çöktü. Tamirat için çare ararken, Yakutiye Kaymakamlığı'nın yardım eli uzatması bizi rahatlattı. Bizi sokakta bırakmayan yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.