İlçeler Haber Girişi : 02 Haziran 2017 17:35

Yakutiye'nin Ramazan mesaisi

Yakutiye'nin Ramazan mesaisi
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin muhtelif sokak, semt, mahallelerinde yol, kaldırım çalışmasını aralıksız sürdürüyor.
Erzurumajans-Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin muhtelif sokak, semt, mahallelerinde yol, kaldırım çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Ali Korkut, güzel bir görünüm için çalıştıklarını belirtti.

Yakutiye Belediyesi, ilçe merkezi ve bağlı/mahalle köylerde yol, kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Ramazanda çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Korkut, "Çalışmalarımız takvime uygun şekilde yürüyor. Ramazan dolayısıyla gevşeme, rehavet yok. Personelimizde halkın yolunu, kaldırımını yaptığının farkında, bu bilinçle çalışıyor. Ramazanda çalışmak ibadeti daha pek yapar. Çalışmalarımız ramazan ayı boyunca devam edecektir. Erzurum'un en büyük ilçesi, adeta Erzurum'un merkezinin büyük bir bölümünü ilçemiz oluşturuyor. Eski yerleşim yeri ve zaman zaman altyapı yenilemeleri, arızaları gibi sebeplerden bozulmalar da yaşanıyor. İşimiz çok, ancak yapacak gücümüzde var" dedi.

Yakutiye Belediyesi, Şükrüpaşa semti, Milletbahçe sokak, Aşağı ve Yukarı Sanayi, bağlı köy/mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.