Erzurum Haber Girişi : 30 Ekim 2019 12:15

Yakutiye yaptı Büyükşehir aldı!

Yakutiye yaptı Büyükşehir aldı!
Büyükşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Ali Korkut döneminde yaptırılan 'Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nı sürpriz bir şekilde Yakutiye'den aldı. Parkın girişinde bulunan Yakutiye Belediyesi logosu kaldırılıp, yerine Büyükşehir logolu tabela yerleştirildi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Yakutiye eski Belediye Başkanı Ali Korkut tarafından 2009 yılında Gez Mahallesinde yaptırılan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, bir anda Büyükşehir Belediyesi’ne ait oldu. Arazinin bir kısmı Devlet Demir Yollarına ait olan parkın içine bir de sosyal tesis yapan Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye logolu tabelaların tümünü ortadan kaldırdı.

UÇAR MI VERDİ?

Sürpriz bir şekilde el değiştiren parkı çevreleyen demir parmaklıklar dahil olmak üzere bir çok noktaya Büyükşehir logoları yerleştirildi. Parkın Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’ın bilgisi dahilinde Büyükşehir’e verilip verilmediği merak konusu olurken, Başkan Mehmet Sekmen’in bir süre önce Twitter’dan yaptığı, “Erzurumlulara nefes aldıracak park projelerimiz devam ediyor. Gez Mahallesi’nde Muhsin Yazıcıoğlu, Palandöken’de Mehmet Akif Ersoy ve Olimpiyat Parklarının ilerleme durumunu kontrol ettik” paylaşımı akıllara geldi. Bu arada Yakutiye Belediyesi’nden henüz bir açıklama yapılmadı. Ayrıca semt sakinleri, “İlçenin parkı niye Büyükşehir’in oldu?” diye sordu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Sanki bir fabrika yapmışlar.