Eğitim Haber Girişi : 14 Şubat 2018 15:15

Yakutiye'den eğitime destek

Yakutiye'den eğitime destek
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, öğrenci ve okullara hikaye kitapları hediye etti.
Erzurumajans-Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, öğrenci ve okullara hikaye kitapları hediye etti. Belediye Başkanı Ali Korkut, bazı okulların okul kütüphanesine, ilkokullarda ise öğrencilere hikaye kitapları dağıttı.



Yakutiye Belediyesi, eğitime destek olma faaliyetlerini sürdürüyor. Okul kütüphanelerine çeşitli roman ve hikaye kitapları hediye eden Belediye Başkanı Ali Korkut, ilkokullarda ise öğrencilere hikaye kitapları hediye ediyor. Eğitimin milli mesele olduğunu belirten Başkan Korkut, eğitimin olmazsa olmaz olduğunu belirtti.



Geleceğin çocuklarda olduğunu hatırlatan Korkut, "Okullarımıza yapılan her türlü destek, geleceğe yatırımdır. Gelecek nesillerin iyi yetişmesi için belediye olarak önemli destekler sağlıyoruz. Okullarımızda öğretmen odaları, kütüphaneler ve bu kütüphaneler için kitap desteğimiz oluyor. İlkokullarımızda hikaye kitapları verdik. Çocuklarımızın ufkunun değişmesi için okuma alışkanlıklarını geliştirmeleri gerekiyor. Hikaye kitaplarıyla bu alışkanlığı destekliyoruz" dedi.



Belediye Başkanı Ali Korkut, hükümetin okul kitabını verdiğini vurgularken, yerel yönetimler olarak kendilerinin de eğitime her türlü desteği verdiğini söyledi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.