Eğitim Haber Girişi : 02 Kasım 2017 18:15

Yakutiye 'de başarılı kreşler ödüllendirildi

Yakutiye 'de başarılı kreşler ödüllendirildi
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Yakutiye ilçesinde hizmet veren 2 başarılı kreş ve gündüz bakımevi müdürlüğüne teşekkür belgesi verildi.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Yakutiye ilçesinde hizmet veren 2 başarılı kreş ve gündüz bakımevi müdürlüğüne teşekkür belgesi verildi.

Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezinde düzenlenen programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Sosyal Rehabilitasyon Hizmetleri Dairesi Başkan Vekili Hakan Keçe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yusuf Yiğit, ASP İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, kreş temsilcileri ve kuruluş çalışanları katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Sosyal Rehabilitasyon Hizmetleri Dairesi Başkan Vekili Hakan Keçe, ekip çalışmasının başarıda önemli olduğunu belirterek, teşekkür belgesi alan kreşleri kutladı.

Hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirten Keçe, Erzurum'da bulunma amacının çalışmaları değerlendirmek ve kapasiteyi artırmak olduğunu ifade etti. Erzurum'daki kurum yöneticilerinin başarılı çalışmalara imza attığını belirten Keçe, kreşlerin teşekkür belgesiyle ödüllendirilmesinin motivasyonu artırmak adına örnek bir çalışma olduğunu söyledi.

Çocuk Bakım Kuruluşlarındaki personelin eğitimi için Erzurum'da 5 günlük eğitim düzenlediklerini belirten Keçe, "Erzurum'da gerçekten olabilecek en iyi idarecilere bırakmışız işi. Kreşlerle ilgili değerlendirme yapılmış, kreşlerin ödüllendirilmesi konusunda kamunun çok alışık olmadığı bir yol izlenmiştir. Kreşlerimize teşekkür belgesi verilmesi takdire şayan bir iş. Bazen başarının ödüllendirilmesi için maddi şeylerden çok bir teşekkür etmek çok önemlidir. İl yöneticilerimize bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyor, başarılı kreşlerimizi kutluyoruz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, ise eğitimlerin verimli bir şekilde devam ettiğini belirterek, Çocuk Hizmetleri Sosyal Rehabilitasyon Hizmetleri Dairesi Başkan Vekili Hakan Keçe ve eğitim ekibini Erzurum'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Aileden ilk ayrılış olan kreş döneminin, çocukların gelecekteki hayatlarının şekillendirilmesinde de büyük önem taşıdığını belirten İlbaş, "Çocukların sosyalleşmesi açısından önemli bir yere sahip olan kreş ve gündüz bakım evlerinin başarılı hizmetler sunması konusunda kurum olarak rehberlik hizmeti sunuyoruz. Bu çerçevede başarılı kreşlerimizi ödüllendirerek, hizmet kalitesi konusunda yönlendirici olmaya devam edeceğiz. Kreşlerimizin sosyal faaliyetlerde daha çok yer almasını istiyoruz. Teşekkür belgesi alan kreş temsilcilerimizi kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yiğit ise, Yakutiye ilçesinde hizmet veren kreşlerle sürekli işbirliği içerisinde olduklarını belirterek, rehberlik ve denetimlerin başarıda kilit rol oynadığını ve başarılı çalışmaları teşvik etmek amacıyla da kreşleri ödüllendirdiklerini belirterek kreşlerimizin sosyal faaliyetlerde daha aktif rol almalarını dileyerek teşekkür belgesi alan kreş temsilcilerini kutladı. Konuşmaların ardından Özel Anadolu Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Özel Yıldızlar 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi temsilcilerine teşekkür belgesi verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.