Spor Haber Girişi : 31 Mayıs 2018 17:15

Ya Özakalın Ya Polat

Ya Özakalın Ya Polat
Taraftarın gönlünde yatan başkan profili Saim Özakalın ve Cemal Polat… Özakalın’ın ekonomiyi iyi yöneteceğini belirten taraftarlar. Cemal Polat’ı da Süper Lig tecrübesine sahip olduğu için koltuğa yakıştırıyor.
Erzurumajans-B.B. Erzurumspor’da bugünlerde kongre sesleri kulislerde yükselmeye başladı. Şehri Süper Ligde temsil edecek bir başkan arayışının sürdüğü kentte taraftarın aklından ilk geçen isimler Saim Özakalın ve Cemal Polat, Özakalın’ın parayı iyi yönetecek bir başkan profili çizeceğini vurgulayan taraftarlar, Cemal Polat’ın da Süper Lig tecrübesine sahip bir başkan olarak biçilmiş kaftan olarak değerlendirdi.

Özakalın’a başkanlık yakışır

B.B. Erzurumspor’un bu noktalara gelmesinde fitili ateşleyen ve alt yapıyı kuran başkan olarak tarihe geçen Saim Özakalın’ı kulüp başkanlığına çok yakıştıran taraftarlar, “Bu kulübe milyonlar akacak. O parayı da iyi yönetecek ve yönlendirecek ideal bir isim Saim Özakalın’dır. Özakalın’nın oluşturacağı yönetim da saygınlığı büyük olur, onun için bu kulübün başına Saim Özakalın geçmelidir” diye konuştular.

Polat’a, Uyanık örneği

Cemal Polat’ın Erzurumspor’a başkanlık yaptığı yıllarda İsmail Uyanık’ın da Samsunspor’un başkanı olduğunu hatırlatan taraftarlar, “Bugün baktığımızda İsmail Uyanık’ın Samsunspor’a başkan olacağı konuşuluyor. Samsunlular Uyanık’ın tecrübelerinden faydalanmak istiyor. Biz de Cemal Polat’ın Süper Lig tecrübelerinden faydalanalım. Polat başkan olmazsa bile her zaman kulüp olarak onun tecrübelerinden bu kulüp yararlanmalı” şeklinde konuştular.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet 01 Ocak 1970 02:00

    İkiside olmasin

  • Gümbür 01 Ocak 1970 02:00

    Cemal Polat olmamalı. Sadece tecrübe sahibi başkanla bu iş kesinlikle gitmez. Özakalın , parayı yönetiyor ise Başkan o olmalı.

  • Adem yıldırım 01 Ocak 1970 02:00

    Cemal polat takımın anasını ağlattı yedi bitirdi ben çıkarttım bu takımı ben düşürürüm dedi maçları sattı erzurum fener maçını son kaç 2 1 yenildik o maçı iyi paraya sattı fenere şimdi takım süper lig de tabi gelir para var yer kulübü gider kapısına bile almayın kulübün

  • bir dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    unutmadık 3. ligde taraftara saksı fırlatan özakalını takım alt liglerdeyden cemal polatın adı bile geçmiyprdu hangi taraftar istiyormuş bırakın bu işleri taraftar istese ali demirhanı ister

  • cetin 01 Ocak 1970 02:00

    Ikisi de olmaz cunku belediye bunyesinden kisilerin yonetimde olması sorun cıkıyor