Eğitim Haber Girişi : 24 Ekim 2016 18:24

Vuslat Aile Eğitim Seminerleri başlıyor

Vuslat Aile Eğitim Seminerleri başlıyor
Erzurum Vuslat Derneği, toplumun temel yapı taşı olan aileleri bilgilendirmek ve farkındalık kazandırmak amacıyla Aile Eğitim Seminerleri verecek.
Erzurumajans-Erzurum Vuslat Derneği, toplumun temel yapı taşı olan aileleri bilgilendirmek ve farkındalık kazandırmak amacıyla Aile Eğitim Seminerleri verecek. 

Vuslat Derneği Onursal Başkanı Muhammet Şevket Gökşan Hocaefendi'nin konuşmacı olarak katılacağı seminerler, önümüzde ki Perşembe gününden itibaren başlayacak.

Erzurum Vuslat Derneği, Aile Eğitim Seminerleri vermeye başlıyor. İlk seminer 27 Ekim Perşembe günü, saat 19.00'da Necil Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Muhammet Şevket Gökşan Hocaefendi'nin konuşmacı olarak katılacağı seminerin ilk konusu, "Ailede çocuğun önemi ve ahlak" olarak belirlendi. Öte yandan seminerlere yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Aile Seminerleri ile bilgiler veren Erzurum Vuslat Derneği Başkanı Fikret Semerci, ailenin toplumu oluşturan en önemli konuların başında geldiğini ifade ederek, ideal aile, günümüz aile yapısı, ailede eğitim, rehnüma, çocuk ve ahlak gibi konuları kapsayan Aile Eğitim Seminerlerinin önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağını dile getirdi. İlk seminerin 27 Ekim Perşembe günü, saat 19.00'da Necil Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşeceğine vurgu yapan Semerci, Erzurumlu vatandaşları davet etti. Başkan Semerci, "İslam'da aile, ümmeti, toplumu meydana getiren yapının en temel birimidir. Bir bina için temel ne kadar önemli ise, ümmet için de aile o kadar önemlidir. Fertler aileleri, aileler de ümmeti oluşturduğuna göre; bu yapıda fertlerin önemi de asla göz ardı edilemez. Bu nedenle Aile Eğitim Seminerleri'ni başlatıyoruz. Hedefimiz ailelerin her konuda farkındalık kazanarak, olgun ve yararlı bireylerin yetişmesini sağlamaktır. İnşallah ilk seminerimiz 27 Ekim Perşembe günü, saat 19.00'da Necil Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.