Eğitim Haber Girişi : 14 Ekim 2017 17:30

Velilere 15 Temmuz mektubu

Velilere 15 Temmuz mektubu
Erzurum'da Dadaş Ortaokulu Okul Müdürlüğü'nce 15 Temmuz´u bir milad kabul ederek çocuklarımıza daha fazla özveri göstermemiz gerektiğini belirten bir mektup gönderildi.
Erzurumajans-Erzurum'da Dadaş Ortaokulu Okul Müdürlüğü'nce 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası; ülkenin birlik, beraberlik ve sağduyu içinde yarınlarımıza umutla bakabilmesinin tek yolunun öğrencilerimiz olduğu dolayısıyla 15 Temmuz´u bir milad kabul ederek çocuklarımıza daha fazla özveri göstermemiz gerektiğini belirten bir mektup gönderildi.

Konuyla alakalı olarak Okul Müdürü Nuri Albayrak, yaptığı açıklamada, "Ülkemizi çevreleyen şer güçlerin boş durmadığını,sürekli bir planları olduğunu, bu süreçte bizlerin de birer eğitimci olarak öğrencilerimizi ve gençlerimizi ülkemiz ile alakalı oynanan oyunlardan haberdar etmek ve bu oyunların bozulması için çocuklarımızı milli şuur ekseninde yetiştirmek adına velilerimizin de desteğini alabilmek için velilere birer mektup göndermenin uygun olacağı kanaatine vardık." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.