Ve Son Durak Vodafone Arena

Bu sezon ilk yazdığım yazının manşetiydi; PASSO LİG'leri hazırlayın...

Sezon içerisinde kâh sevindik kâh üzüldük. Bazen eleştirdik bazen övdük...

Fakat hiç bir zaman çizgimizden çıkmadık. Belki bu yüzden zaman zaman bizde eşleştirildik. Ancak bu takıma emek verenleri bu şehire hizmet edenleri satmadık yarı yolda bırakmadık...

Çok şükür bugün bunun gururu ile yazıyorum bu final yazısını...

Aslında Play Off'tan önce herkes ümitsizdi doğrusu.. Çünkü takımın son dönemlerdeki performansı bu karamsarlığa itmişti herkesi. 

Ancak Play Off'lar farklı olacaktı....

İlk Kocaeli Birlikspor maçıyla bunun sinyallerini veriyordu Dadaşlar..

Mücadele gücü artmış, rakibi ısıran, önde baskı yapan, boş alan bırakmayan bir BB Erzurumspor izlemeye başlamıştık.  

Kemal Kılıç kafasındaki oyun felsefesini çok kısa sürede yerleştirmişti takıma... 

Bu felsefe Ahmet hocanın takıma kazandırmış olduğu deplasmanda istediğini alabilme mantalitesiyle birleşince Vodafone Arenada final izlemek nasip oldu. 

Rakip Gümüşhane takım oyununu çok iyi oynayan hücuma çok çabuk çıkan bulduğu fırsatları çok iyi değerlendiren bir takım. Sezon içerisinde favoriydiler ancak beklenmedik bir düşüş yaşamaları hem Tarık hocayı koltuğundan etti hemde Gümüşhane'yi şampiyonluktan...

Taşkın ve Zahit en tehlikeli oyuncuları... Zaafları; savunmaları ve oyun disiplininden çok çabuk kopabilmeleri...

Teknik direktör Mehmet Altiparmak bu ligin en iyi hocalarından... Oyuna müdaheleyi oldukça yerinde yapan bir isim... Aslında bu karşılaşma bir anlamda da iki Kurt hocanın taktik savaşıda olacak...

Bazı maçlar vardır analiz falan hikayedir. Çıkıp oynaması gerektiği gibi oynamalıdır takım. Tecrübesini mücadele gücüyle birleştirmeli üzerine sabır serpiştirmelidir. 

BB Erzurumspor futbol takımı için öyle bir maç... 

Kadro kalitesi üst düzey. Tecrübe konusunda ligin en iyilerinden.. Eğer Kemal hoca geldiğinden beri uyguladığı defansif ve sabırlı futbolu final maçındada sahaya yansıtırsa Erzurum rakibine üstünlük sağlayacaktır.

Sezonun ilk yazısında attığım manşeti son maçın öncesinde de yazmak oldukça  gurur verici; Dadaşlar eğer kalitesini mücadelesiyle bir araya getirirse Passo Ligleri hazırlayın...!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    teşekkürler burak bey cok güzel bi tesbit takım oyununu iyi oynuyorlar golü erken bulmamız lazım inşanlah kazanırız

  • Çetin 01 Ocak 1970 02:00

    Burak döşer bu yazı ile şunu demek istiyorsun:Eyyy Erzurumspor taraftarları ümitli olmayın karşınızda hocası ve futbolcuları ile çok kaliteli ve erzurumu yenebilecek bir takım olduğunu ifade ediyorsun.Bu takımın erzurumdan daha kaliteli olduğunu anlatıyorsun.Bu maçı umutla bekliyordum ama senin bu yazını okuduktan sonra umudum kayboldu ve maalesef bu yazıdan sonra gümüşhanenin çıkacağına inanıyorum.Bu yazı insanı karamsarlığa düşürüyor.