Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Van`da ki çığlığa AÜ öğrencileri kulak verdi

Van`da ki çığlığa AÜ öğrencileri kulak verdi
Van’da yaşanan depremin adından yapılan yardım kampanyalarına Atatürk Üniversitesi Öğrencileri de katıldı.
Erzurum Ajans-Van’da yaşanan depremin adından yapılan yardım kampanyalarına Atatürk Üniversitesi Öğrencileri de katıldı. Depremzedelerin yardımına koşan öğrenciler broşürler dağıtarak vatandaşlara yardım kampanyasını duyurdular.

Atatürk Üniversitesi Genç Gezginler Kulübü tarafından düzenlenen yardım kampanyasıyla “Erzurum sessiz kalma, Van senden yardım bekliyor” sloganı ile yardımsever vatandaşlara ulaşmaya çalışıyor. Dağıttıkları el ilanları ile vatandaşları yardım kampanyasına davet eden Atatürk Üniversitesi öğrencileri öncelikli olarak insanların barınma yiyecek ve sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı malzemeler bulmaya çalışıyor.

Öğrenciler Çadır, kışlık bebek giysisi, battaniye bebek maması, bebek bezi, elektrik kullanımı gerektirmeyecek her türlü ısıtıcı, giysi ve gıda yardımlarını toplayarak Van’da bulunan yardıma ihtiyacı olan depremzedelere ulaştırmak için kampanyaya katkı bekliyor. Erzurum’un çeşitli noktalarında kurulan stant ve dağıtılan el ilanları ile duyurulan kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların üniversite içerisinde bulunan stantlara başvurabileceği belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.