Erzurum Haber Girişi : 04 Ocak 2019 22:30

Vali Memiş, yaralı askeri ziyaret etti

Vali Memiş, yaralı askeri ziyaret etti
Erzurum Valisi Okay Memiş, Iğdır'ın Aralık ilçesinde, Türkiye-İran sınırında PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan askerleri ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Okay Memiş, Iğdır'ın Aralık ilçesinde, Türkiye-İran sınırında PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan ve Atatürk Üniversitesi araştırma Hastanesinde tedavi gören Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Çağrıcı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Emince köyü mevkiindeki İran sınır hattında 02.30 sıralarında Bülent Aydın Hudut Karakolu "Lego 8" kule bölgesinde yaya devriye görevi icra eden 10 kişilik Hudut Özel Harekât Komando Timi'ne sınırdan sızan 8-10 kişilik terörist grup tarafından roketatar, el bombası ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Hain saldırıda yaralanan Uzman Onbaşı Hüseyin Çağrıcı’ya Aralık Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine getirildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Çağrıcı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Vali Okay Memiş, terör örgütlerine karşı Türk Askerinin ülkesini korumak adına cansiperane bir mücadele verdiklerini söyledi.

Hükümetin terörle mücadeledeki etkin ve kararlı duruşu sayesinde hain örgütün büyük bir kan kaybettiğine dikkat çeken Vali Memiş, “Sizler büyük bir mücadelenin içerisinde bulunuyorsunuz. Tabi ki bu mücadelenin içerisinde gazi olmakta var. Gönlümüz razı olmasa bile, sizler cephede namlunun ucunda görev yapıyorsunuz. Askerlerimizin burunlarının dahi kanamaması için bizler o bölgelerdeki tedbirleri sürekli artırıyoruz. Sınır komşularımızda bizim gibi sınırlarını sıkı denetim altında tutmalı, terör örgütlerine karşı vurdumduymaz davranılmamalı. Biz her türlü tedbiri alıyoruz. Sınır komşularımızda bu konuda çok hassas olmalarını istiyoruz. Bu hain saldırıda şehadet şerbetini içip, Rahmet-i Rahmana kavuşan Piyade Onbaşı Ahmet Furkan Köse’ye Allah’tan rahmet diliyorum. Gazimize Allah’tan şifalar diliyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.