Erzurum Haber Girişi : 19 Temmuz 2019 12:30

Vali Memiş'e destek yağdı

Vali Memiş'e destek yağdı
Erzurum Valisi Okay Memiş’in Koordinasyon Kurulu toplantısında yaptığı konuşma kamuoyunda büyük yankı buldu. Sosyal medya adeta yıkıldı. Vali Memiş’e destek mesajları yağdı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum’un en önemli konuları ve sorunlarının ele alındığı İl Koordinasyon Kurulu toplantısının üçüncüsüne başkanlık yapan Vali Okay Memiş, yaptığı konuşmayla toplantıya damgasını vurmuştu. Kaymakamlar, bölge ve il müdürleri başta olmak üzere ilgili tüm birim amirlerine, “Dedikodu değil, iş yapın” çıkışında bulunan Vali Memiş, “Bu salonda bulunan arkadaşlar sabah 8 akşam 5 mesaisi yaparak çalışırlarsa bu kente değer katamazlar” demişti.

DEVLETİ TEMSİL ETTİĞİNİZİ UNUTMAYIN!

Vali Memiş, salonda bulunan herkese ‘soğuk duş’ etkisi yaratan konuşmasında ayrıca, “Devleti temsil ettiğinizi unutmayın” diyerek tüm bürokratları uyarmıştı. Vali Memiş’in “Biraz daha organizasyonun, biraz daha rutinin dışına çıkmalıyız. Bir kamu görevlisi, münevver insandır, aydın insandır. Münevver insan sabah 8 akşam 5 mesaisiyle yaşamaz. Sokağa çıktığında yürüyüşü, esnafla diyaloğu, selamlaşmasıyla da örnektir. Sizlerin sadece yaptığınız işlerle örnek olmak gibi bir vazifesi yok. 24 saat örnek olmak durumundasınız. Sokağa çıkacaksınız, Cumhuriyet Caddesinde yürüyeceksiniz. Selam alıp, selam vereceksiniz. Bu topluma değer katmak böyle olur. Havalı havalı değil, artist artist değil, ukala ukala değil. Hiç kimse ukala ukala yürümeyecek hiç kimse…” sözlerinin yayınlanmasından sonda sosyal medya adeta yıkıldı. 
 
DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Vali Memiş’in konuşmasının yer aldığı haberler en çok paylaşılanlar arasındaki yerini alırken, binlerce vatandaş attığı mesajlarla Vali Okay Memiş’e destek verdi. Kimi vatandaş, “Helal olsun” derken, kimi de “Az bile demiş… Konuş arkandayız” yorumunda bulundu.

İşte o paylaşımlardan sadece bir kaçı:

A.G. - Emin olunuz son 25 yılını bildigim Erzurum'a gelen en cüretkar, en delikanlı, en iyi çalışan, vatandaş ile iç içe olan Vali desem yanlış olmaz. HELAL OLSUN

Y.S. - Allah ömrünü uzun etsin Sayın Valimin önemli konuya değinmiş…

U.Y. - Muhteşem Valim

Y.Ç. - Erzurum a gelmiş gitmiş en akli selim, donanımlı ve mütevazı bir vali. Kendisini tanımam ama hasret çektiğimiz mülki amir. Allah yolunu açık, yapacak hizmetlerini kolaylaştırsın inşallah.

H.H. - Bir oğul bir oğulunda yarısı maşallah sayın valim sizin gibi babacan insan çok nadirdir. Varolasan

P.O.E. - İnşallah sizi dinlerler sayın valimiz

H.D. - Ağzına sağlık sayın valim

F.Ö. - Gerçekse helal olsun

K.Ö. - Sağol Vali Bey senin gibi devlet adamları olsun başamızda

E.Ç. - Bravo Sayın Valim

B.G. - Vaayyy beee helal olsun

B.Ç. - Helal olsun sayın valimize işini çok iyi yapıyor, herkes işini yapsa burası Paris olur.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet 01 Ocak 1970 02:00

    Vali beyin Palandökene yapılan 10 milyon tl değerindeki Valilik konağı! hakkında bir açıklaması var mı acaba

  • CELAL KORKMAZ 01 Ocak 1970 02:00

    ADAMIN DİBİ HELAL OLSUN VALİMİZE

  • harun irten 01 Ocak 1970 02:00

    SÖZÜN BİTTİĞİ YER TEBRİKLER SAYIN VALİM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

  • Bravo 01 Ocak 1970 02:00

    Bravo. Sayın Valimize İşte böyle Olucan Devlet büyügü Böyle olmalı.Sn.Valim Birde Kamu Kurumlarında Şb müdürlerini Biraz inceleyin.Çünkü Devletin Kurumlarını,Kendi Çiftligi gibi yönetiyorlar.Kendi Çıkarlarını Önde tutup makamları İşgal etmişler.Bu Konuya bir el atınız.Kamu Kurumları.

  • M.D 01 Ocak 1970 02:00

    HELAL OLSUN DEGERLİ KRAL VALİM