Erzurum Haber Girişi : 19 Mayıs 2017 17:15

Vali Bey müjdeyi verdi...

Vali Bey müjdeyi verdi...
Çarşamba günü finalde Gümüşhane ile karşı karşıya gelecek olan BB Erzurumspor'da son hazırlıklar yapılıyor.
Erzurumajans-Çarşamba günü finalde Gümüşhane ile karşı karşıya gelecek olan BB Erzurumspor'da son hazırlıklar yapılıyor. 

Vali Seyfettin Azizoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü  Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda müjdeyi verdi: "Maça gidecek taraftarlar idari izinli sayılacak."

İstanbulspor ve  MKE Ankaragücü'den sonra Spor Toto 2. Lig'den TFF 1. Ligi'ne yükselecek son takımı belirleyecek olan Play-Off final maçı 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 19.00'da Beşiktaş Vodafone Arena'da BB Erzurumspor ile Gümüşhanespor arasında oynanacak. Bu karşılaşmaya gidecek olan BB Erzurumspor taraftarlarına Vali Seyfettin Azizoğlu'ndan müjde geldi.

Kamu çalışanları İstanbul'a gidebilecek

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak olan final maçı öncesinde kamuda çalışan Erzurumlulara müjdeyi vererek, taraftarların İstanbul'a gitmesi halinde idari izinli sayılacaklarını ifade etti.

Vali Azizoğlu'nun verdiği müjdeyi, 15 Temmuz Demokrasi Kent Meydanı'nda halka Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil duyurdu.

Taraftardan alkış geldi

Vali Azizoğlu'nun müjdesinden sonra meydanı dolduran gençler ve vatandaşlar Azizoğlu'nu alkışladı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Programının sunucusu İkram Sönmez de, Çarşamba günü kader maçına çıkacak olan BB Erzurumspor'u alkışlatarak, taraftarlardan takıma başarı dilemelerini istedi.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.