Erzurum Haber Girişi : 02 Şubat 2017 13:19

Vali Azizoğlu'nun 'tatlı' ziyaretleri

Vali Azizoğlu'nun 'tatlı' ziyaretleri
Vali Seyfettin Azizoğlu, Erzurum-Muş ve Erzurum-Kars karayolu üzerinde bulunan üç kontrol noktasına gece vakti 'tatlı' ziyareti yaptı.
Erzurumajans-Vali Seyfettin Azizoğlu, Erzurum-Muş ve Erzurum-Kars karayolu üzerinde bulunan üç kontrol noktasına gece vakti 'tatlı' ziyareti yaptı. 

Geçtiğimiz günlerde ilk ziyaretini Erzurum-Artvin karayolu üzerinde bulunan polis kontrol noktasına İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ile birlikte yapan Vali Seyfettin Azizoğlu, dün akşam da Erzurum-Muş ve Erzurum-Kars karayolu üzerinde bulunan üç kontrol noktasına gitti. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik'in eşlik ettiği ziyaretlerde Vali Azizoğlu, polis ve askerlere kendi eliyle tatlı ikramında bulundu. Güvenlik güçleri ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen Vali Azizoğlu kontrol noktalarında ki eksikliklerin giderilmesi için yetkililere talimat verdi.

"Gece- gündüz" demeden görev yapan güvenlik kuvvetlerine moral ve destek vermek için ziyaretlerde bulunan Vali seyfettin Azizoğlu, şunları söyledi:

"Hava sıcaklığı yaklaşık sıfırın altında 25 derece olan şehrimizde polisimiz ve askerimiz vatandaşımızın güvenliğini sağlamak için vatan nöbetini tutmaya devam ediyor. Bizde bugün güvenlik güçlerimiz ile aynı havayı teneffüs ederek, bu kutsal görevlerinde onlara moral vermek adına buradayız. Bundan sonra da ziyaretlere devam edeceğiz." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.