Erzurum Haber Girişi : 31 Aralık 2017 18:15

Vali Azizoğlu'ndan yeni yıl mesajı

Vali Azizoğlu'ndan yeni yıl mesajı
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Azizoğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Soğuğunu, sıcağını, sevinçlerini, mutluluklarını, tasa ve üzüntülerini birlikte yaşayıp, paylaştığımız 2017 yılını geride bırakarak, yeni umut ve aydınlık bir gelecek vaat eden 2018 yılına da hep birlikte ilk adımımızı atıyoruz.

Yeni yılı daha anlamlı kılmak için, veda ettiğimiz yılda yapmış olduğumuz bütün iş ve davranışlarımızın muhasebesini yapıp, olumsuzluklarımız

dan ders çıkarmak ve daha iyiye, güzele ve doğruya yol almak gayretinde olmalıyız.

Yeni bir yıl; yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan yeni umutların, özlemlerin, beklentilerin ve daha mutlu bir geleceğin habercisidir. Yeni yılın, bütün vatandaşlarımıza ve tüm insanlığa, sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Yeni yılda, en çok ihtiyacımız olan şey; birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek korumaktır. Amacımız; Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve yekvücut kenetlenmemizi tüm dünyaya göstermek olmalıdır. Özellikle son günlerde bu kenetlenmeye her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz aşikârdır.

Her şeyin en iyisine, en güzeline lâyık olan vatandaşlarımızın, Erzurum'da yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağlamak üzere, İl mülki hudutları dâhilinde gerekli önlem ve tedbirler alınmıştır.

Bu duygularla, Aziz Erzurumlu hemşehrilerimin, mesai arkadaşlarımın, yeni yılı ilimizde geçirecek olan konuklarımızın, 2018 yılının sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu dolu geçmesini ve hepimizi toplumsal huzura ve refaha daha çok yaklaştıran bir yıl olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yeni yılınız kutlu olsun."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.