Erzurum Haber Girişi : 02 Kasım 2017 13:00

Vali Azizoğlu'na dert yandılar

Vali Azizoğlu'na dert yandılar
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun başkanlığında düzenlenen Halk Günü toplantısında bir baba, uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia ettiği 14 yaşındaki oğlunun annesini bıçakladığını ifade ederek yardım istedi.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun başkanlığında düzenlenen Halk Günü toplantısında bir baba, uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia ettiği 14 yaşındaki oğlunun annesini bıçakladığını ifade ederek yardım istedi. Bir başka vatandaş ise validen çamaşır makinesi istedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Erzurum Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk Günü programında Vali Seyfettin Azizoğlu'nun yanı sıra ilgili kurum ve kuruluş amirleri de hazır bulundu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Seyfettin Azizoğlu, sorunların çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.

Halk gününde Vali Azizoğlu'na sorunlarını anlatan vatandaşlar özellikle iş talebi, konut mağduriyeti ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek istedi. Vali Azizoğlu, konut mağduriyeti yaşayan vatandaşların sorunlarını dinledi. İlgililere talimatlar vererek problemlerin çözümünün sağlanmasını istedi.

"Uyuşturucu bağımlısı 14 yaşındaki çocuk annesini bıçakladı"

Toplantıda söz hakkı alarak Vali Azizoğlu'na derdini anlatan isminin açıklanmasını istemeyen vatandaş, "14 yaşında oğlum uyuşturucu bağımlısı. Çocuğumun bu illetten kurtulması için yardım istiyorum. Tedavi için hastaneye götürdük. Neticeye varamadık. Annesini bıçakladı" dedi.

Vali Azizoğlu, yetkililere talimat vererek çocuğun uyuşturucudan kurtarılması için gerekli tedavinin yapılması ve konunun üzerinde durulmasını istedi.

Öte yandan toplantıda yaşlı bir kadın da Vali Seyfettin Azizoğlu'ndan çamaşır makinesi istedi. Ekonomik durumunun iyi olmadığı ve yalnız olduğunu belirten kadın, "Valim bana çamaşır makinesi alın" dedi.

Erzurum'da 15 günde bir yapılan Halk Günü toplantılarında vatandaşların istek ve şikayetleri dinleniyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.