Erzurum Haber Girişi : 19 Haziran 2018 18:15

Vali Azizoğlu’ndan şehit ailesine taziye ziyareti

Vali Azizoğlu’ndan şehit ailesine taziye ziyareti
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ve eşi Nilgün Azizoğlu, şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi’nin ailesini ziyaret ederek taziye de bulundu.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ve eşi Nilgün Azizoğlu, PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanıp, tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) yaşamını yitiren şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi’nin ailesini ziyaret ederek taziye de bulundu.

Merkez Palandöken ilçesine bağlı Hüseyin Avni Ulaş Mahallesinde kurulan taziye çadırına giden Vali Seyfettin Azizoğlu, burada şehit Yüzbaşı Yunus Çelebi’nin babası Kemal Çelebiye ve ailesine başsağlığı diledi.

Şehidin yakınlarıyla tek tek konuşup, acılarını paylaşan Vali Azizoğlu, bu vatan uğruna büyük bedeller ödendiğini ve ödenmeye de devam edildiğini söyledi.

Vali Azizoğlu, “Hür yaşayan milletler, gerektiği zaman da vatanı, milleti ve bayrağı için canını seve seve feda etmekten asla vazgeçmez. Yunus Çelebi kardeşimizde bu uğurda canını hiç düşünmeden feda etti. Bu vesileyle vatanı uğrunda şehadet şerbetini içen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Kur’an-ı Kerim’in okunduğu taziye çadırında eller semaya açılarak, tüm şehitler için dualar edildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.