İlçeler Haber Girişi : 02 Ağustos 2016 12:26

Vali Azizoğlu, Karayazı ilçesini ziyaret etti

Vali Azizoğlu, Karayazı ilçesini ziyaret etti
Vali Seyfettin Azizoğlu, Karayazı ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu ve "Devlet daima yanınızda, hiç kimse Anayasanın üzerinde değildir" dedi.
Erzurumajans-Vali Seyfettin Azizoğlu, Karayazı ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu ve "Devlet daima yanınızda, hiç kimse Anayasanın üzerinde değildir" dedi. 

Vali Seyfettin Azizoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Uçar, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar ile birlikte Karayazı ilçesine gitti. Azizoğlu ile olarak Kaymakam Kamil Aksoy'dan ilçe hakkında bilgi aldı. Beraberindekilerle birlikte ilçeyi gezen Vali Azizoğlu, yanına gelen çocuklarla şakalaştı. Vali Azizoğlu, sorduğu sorulara doğru cevap veren çocuklara hediyeler verdi.

Karayazı esnafını dolaşan, vatandaşlarla çay içip sohbet eden Vali Azizoğlu, "Rahat olun. Geleceğinizi güvende hissedin. Devlet daima yanınızda hiç kimse Anayasanın üzerinde değildir. Türkiye Cumhuriyeti tüm vatandaşları Anayasamız önünde eşittir. Bunu sakın unutmayın. Sizden tek isteğim Karayazı ilçemize sahip çıkın, arazinizi işleyin arıcılık, ticaret, hayvancılık yapın. Kim ne işle uğraşıyorsa işine daha sıkı bir şekilde tutunarak devam etsin" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.