İlçeler Haber Girişi : 05 Mayıs 2016 11:30

Vali Altıparmak, 'kınalı kuzulara' harçlık verdi

Vali Altıparmak, 'kınalı kuzulara' harçlık verdi
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Hınıs İlçesi'ndeki incelemeleri sırasında askere giden iki genci uğurlamak için konvoy oluşturanların araçlarıyla karşılaşınca, onların coşkusuna ortak oldu.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Hınıs İlçesi'ndeki incelemeleri sırasında askere giden iki genci uğurlamak için konvoy oluşturanların araçlarıyla karşılaşınca, onların coşkusuna ortak oldu. 

Makam aracından inerek yanlarına gittiği askerler ve arkadaşları ile tanışan Vali Altıparmak, onlarla bir süre sohbet etti. Vali Ahmet Altıparmak askere giden 2 gence harçlık vererek "Hayırlı tezkereler" dedi. 

Vali Altıparmak, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Fazlı Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenlioğlu ve Karayolları 12'inci Bölge Müdür Yardımcısı Arif Polat ile birlikte Erzurum'un Tekman, Karaçoban ve Hınıs ilçelerinde incelemelerde bulundu.  

Düzenlenen toplantıların ardından bölgedeki jandarma karakollarını da denetleyen Vali Altıparmak, Mehmetçiklerle sohbet etti. Askerlerin kaldığı koğuşlar, yemekhane ve diğer bölümleri inceleyen Vali Altıparmak, hemşehrisi çıkan Kırşehirli er Ramazan Yıldırım ile tanıştı. Yıldırım'ın, "Amcam sizi tanıyor. İzne gittiğimde sizden bahsetmişti" demesi üzerine Vali Altıparmak askere telefonunun vererek, "Amcanı ara da sohbet edelim" dedi. Bunun üzerine Yıldırım, amcasını telefonla aradı ve Vali Ahmet Altıparmak ile görüştürdü. Vali Altıparmak, Ramazan Yıldırım'ın ailesine çocukları hakkında bilgi vererek, "Buradaki tüm askerler komutanlarının ve bizlerin emaneti. Hiç merak etmeyin" dedi.  

Vali Altıparmak Hınıs İlçesi'ndeki gezisinde askere giden iki genci uğurlamak için arkadaşlarının oluşturduğu konvoyun coşkusuna ortak oldu. Makam aracı ile gençlere bir süre eşlik eden Vali Altıparmak konvoyu durdurarak askere gidenler ve onları uğurlayan gençlerle sohbet etti. Böylesine gurur verici bir olayda gençlerle birlikte olmanın coşkusu ve heyecanının yaşadığını vurgulayan Vali Ahmet Altıparmak, "Allah'a emanet olun. Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum. Düğün yapar gibi askere gitmeniz bu halkın yüceliğini bir kez daha göstermiştir" diye konuştu.

Vali Ahmet Altıparmak gençlerle ayrılırken askere gidecek olanlara asker harçlığı verdi.

Tuırgay İPEK/DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.