Erzurum Haber Girişi : 14 Eylül 2017 18:30

Vakıfbank heyeti ETSO'da

Vakıfbank heyeti ETSO'da
Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin ve Genel Müdür Mehmet Emin Özcan, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti.
Erzurumajans-Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin ve Genel Müdür Mehmet Emin Özcan, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti.

Beraberinde Genel Müdür Yardımcıları Yakup Şimşek ve Osman Demir olduğu halde Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ile bir süre görüşen Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin ve Genel Müdür Mehmet Emin Özcan, bankacılık sektörünün bugünkü durumu hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bankaların sanayici ve işadamlarına kredi kullandırırken daha düşük faiz oranları uygulamasının doğru olacağını söyledi.

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin Başkan Lütfü Yecelik'e günün anısına bir plaket verdi. Başkan Lütfü Yücelik ise Başkan Alptekin ve Genel Müdür Özcan'a Oltu taşı tesbih hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.