Bölge Haber Girişi : 11 Aralık 2010 09:57

Üretici dertli, öğrenciler mutlu!..

Üretici dertli, öğrenciler mutlu!..
Son günlerde öğrenciler tarafından, siyasi parti temsilcilerine sıklıkla atılmaya başlanan yumurtada, üreticinin yumurta başına 25-30 kuruşluk bir zarara uğradığı bildirildi.

Erzurum Ajans-Son günlerde öğrenciler tarafından, siyasi parti temsilcilerine sıklıkla atılmaya başlanan yumurtada, üreticinin yumurta başına 25-30 kuruşluk bir zarara uğradığı bildirildi. Zararına satılan yumurtaların öğrenciler tarafından rağbet görmesinin son derece normal olduğunu ifade eden Konya Yumurta Üreticileri Birliği Başkanı Ali Aydoğan, “Yumurta fiyatları son dönemde zarar konumunda. Şuan yumurtada yaklaşık olarak yüzde 25-30 bir zarar söz konusu” dedi.

Üreticiler,  öğrencilerin protestolarında yumurta fırlatmalarını eleştirerek, “Yumurta atmak sektöre bir hakarettir. Bu tarz art niyetli düşüncülerine karşıyız. Kimse yumurtayı protestolarına alet etmesin. Yumurta bir nimettir, bu şekilde atılmasına karşıyız” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.