Spor Haber Girişi : 22 Temmuz 2018 23:55

Ünsal Kıraç'tan şike çıkışı!

Ünsal Kıraç'tan şike çıkışı!
B.B. Erzurumspor ve aynı zamanda Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanı olan Ünsal Kıraç, 5'inci Uluslararası Altın Karakucak Güreşlerinin açılışına yaptığı konuşmayla damgasını vurdu.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-B.B. Erzurumspor ve aynı zamanda Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanı olan Ünsal Kıraç, 5'inci Uluslararası Altın Karakucak Güreşlerinin açılışına yaptığı konuşmayla damgasını vurdu. Kıraç, "'Sen bana burada yat ben sana orada yatayım' dönemi bitecek" dedi.



Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Altın Kemer Karakucak Güreşleri kıran kırana müsabakalara sahne oldu. Olimpiyat Parkı'ndaki Murat Ertürk Er Meydanı'nda düzenlenen organizasyona, Türkiye'nin çeşitli kentleriyle, Gürcistan, Azerbaycan, İran ve Dağıstan'dan yaklaşık 500 güreşçi katıldı. İlk olarak minikler ve yıldızların er meydanına çıktığı etkinliğe vatandaşlar yağmura rağmen büyük ikgi gösterdi.



7 kategori, 16 sıklette yapılan organizasyonun açılışında konuşan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda BB Erzurumspor ve Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanı Ünsal Kıraç, güreşte şike olayına son vereceklerini söyledi. Konuşması büyük alkış alan Kıraç, şöyle dedi.



"Büyüklerimiz hep söylemiyor mu artık kıran kırana güreş izleyemiyoruz. O yüzden burası milat olacak. 'Ben sana burada yatayım sen bana orada yatarsın' rezilliğine son vereceğiz. Böyle rezillik olmaz. Birbirine yatanın er meydanında işi yok. Federasyon temsilcilerine söylüyorum tutanak tutun hemen federasyona bildirin. Bu dönemi bitireceğiz. Biz Türkün gücünü dünyaya göstermiş bir milletiz. Buna izin veremeyiz. Bu hainliği yapanları aramızda barındırmayacağız."
















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.