Magazin Haber Girişi : 03 Haziran 2014 03:59

Ünlü sunucu tacize uğradı

Ünlü sunucu tacize uğradı
Fransa'da yapılan deneyi Türkiye'de test eden ve dilenci kılığına giren ünlü sunucu Zahide Yetiş, Bakırköy'de yardım istediği adamın tacizine uğradı.
Erzurumajans-Atv'de yayınlanan 'Zahide ile Yetiş Hayata' programının sunucusu Zahide Yetiş, Fransa'da yapılan bir deneyi Türkiye'de test etti. Dilenci kılığına giren ünlü sunucu, yardım isteğine insanların nasıl tepki vereceğini test etti. İstanbul Bakırköy Meydanı'nda bu deneyi yapan ünlü sunucu bir adam tarafından tacize uğradı.

TACİZCİNİN ELİNDEN ZOR KURTULDU

Deney için dilenci kılığına giren Zahide Yetiş, yoldan geçenlerden para dilendi. Ancak içlerinden biri önce Yetiş'e sarıldı, ardından Elle taciz etti. Program kameraları tarafından kaydedildiğinden habersiz tacizcinin hareketleri daha ileri safhaya taşıdı. Yetiş, tacizcinin elinden zor kurtuldu. Zahide Yetiş daha sonra olayı anlatırken ağlamamak için kendini zor tuttuğu gözlendi.

"ADAMA GİRİŞMEMEK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM"

Yetiş, taciz olayı için "Ne yazıkki böyle durumlarda kadınlar ne yapacağını bilememesi ve mecbur kalması çok kötü bir şey. Şu dokunmalar bunlar hiç iyi yürekle yapılmış şeyler değil. Üstelik rahatsız olduğumu belirtiyorum 'ağabey' diyorum. 'Bacımsın' diyor ama yaklaşık 3-4 dakika sonra 'seni seviyorum' dedi adam bana. Böyle bir şey var mı! Biz biraz daha devam etsek bu sarılmalar, dokunmalar neredeyse aşağı doğru gitmek üzere. Allah kimseye bunları yaşatmasın, mecburiyet vermesin. Kendimi zor tuttum adama girişmemek için." diye konuştu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.