Magazin Haber Girişi : 28 Mart 2017 19:45

Ünlü sanatçıları o hazırlıyor

Ünlü sanatçıları o hazırlıyor
Erzurumlu profesyonel Make Up Artist Eğitmen sanatçısı Çetin Koyuncu, yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça memleketi Aşkale'ye gelerek hemşehrileriyle bir araya geliyor.
Erzurumajans-Erzurumlu profesyonel Make Up Artist Eğitmen sanatçısı Çetin Koyuncu, yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça memleketi Aşkale'ye gelerek hemşehrileriyle bir araya geliyor.

Koyuncu, Erzurum'a gelerek burada zaman geçirmeyi çok sevdiğini insanların samimi dostane olmasından dolayı fırsat buldukça gelmeye devam edeceğini belirtiyor.

Erzurum'un gezilmesi ve mutlaka görülmesi gereken bir şehir olduğunu söyleyen Çetin Koyuncu, 20 yıllık sanat hayatında mesleğinin zirvesinde yer alıyor. ABD Special Effects okulunu bitiren Koyuncu, makyajda yeni trend yeni imaj ve yeni tarzları için sürekli araştırma içerisinde olduğunu belirtiyor.

Türkiye'de ve Dünyada bir çok Sanatçı, Artist ve Mankenler ile çalışarak sanatın dili olmaya devam eden Koyuncu, çalışmalarının yanı sıra başta kendisine ait Make Up Artist Akademisindeki öğrencilerine , Yurt içi ve Yurt dışında katıldığı eğitim seminerlerinde ilgili kişilere ders verip yetiştirerek sanat camiasına girmelerini sağlıyor.

Çetin Koyuncu, "Profosyonel ekibimle her zaman en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Katılımcı kişilere Makyaj ve sanatın inceliklerini öğretiyor yeni meslek kazanmalarını sağlamak için bu yolda hiç durmadan çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

Koyuncu, "Erzurum beni her seferinde büyüleyen, gizemi ile beni kendine çeken bir şehir. Tabyaları Çifte Minaresi, Palandöken'i, Şifa kaynağı kaplıcaları, Cağ Kebabı ve sayamadığım bir sürü özelliği ile beni cezbeden bir şehir" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.