Magazin Haber Girişi : 05 Haziran 2014 22:36

Ünlü oyuncuya şok haber!

Ünlü oyuncuya şok haber!
Aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Engin Günaydın, Hakan Yılmaz gibi ünlü isimlerin bulunduğu uyuşturucu davasının ilk duruşması başladı.
Erzurumajans-Aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Engin Günaydın, Hakan Yılmaz gibi ünlü isimlerin bulunduğu uyuşturucu davasının ilk duruşması başladı.

Kenan İmirzalıoğlu ve 31 oyuncu hakkında 6 yıldan 17 yıla kadar hapis cezası talep edilirken, oyuncu Hakan Yılmaz hakkında da 7 yıldan 20 yıla kadar hapis talep edildi.

Duruşmaya birçok ünlü isim katılmadı. İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlanan davada, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 53 sanık yargılanıyor. Sanıklar 'uyuşturucu ticareti yapmak, uyuşturucu madde kullanmak-bulundurmak' ile suçlanırken ilk duruşmaya 13 tutuklu sanık getirildi.

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlanan 53 sanıklı davanın ilk duruşmasına 13 tutuklu sanık getirildi. Engin Günaydın ve Gökçe Özyol'un da aralarında bulunduğu 7 tutuksuz sanık da duruşmaya katılırken; Kenan İmirzalıoğlu, Hakan Yılmaz, Murat Yıldırım ile birlikte birçok ünlü isim ise mahkemeye gelmedi.

"KAÇ KASA AYARLAYALIM''


Duruşmada kimlik tespitinin ardından iddianamenin özeti okunup, sanıkların savunmalarına geçildi. Uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanan tutuklu sanık Abdurrezzak Çil, balıkçılık yaptığını ve kendi halinde biri olduğunu savunurken, telefon konuşmalarında 'kaç kasa ayarlayalım' şeklindeki konuşmalarda kastettiklerinin balık olduğunu ileri sürdü.

"HASSAS TERAZİYİ MUTFAKTA PASTA BÖREK İÇİN KULLANDIM''


Tutuklu sanık Zeki Yalçın ise evinde çıkan hassas terazinin mutfakta pasta börek yaparken kullanıldığını ifade etti. Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'ın yanında şoför olarak çalıştırdığı sanık Ahmet Sağlam, Engin Günaydın ve Gökçe Özyol'a uyuşturucu temin ettiğini söyledi. Hakan Yılmaz'ın aracında uyuşturucu taşıdığını ifade eden Sağlam, Yılmaz'ın bundan haberi olmadığını ileri sürdü.

İDDİANAMEDEN


Ünlülerin uyuşturucu için "Gönderdiğim filmi izledin mi", "CD", "papatya", "süt" ve "senaryo" şifrelerini kullandığı belirtilen iddianamede, Hakan Yılmaz'ın ''çıkar amaçlı suç örgütüne yardım etmek, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak' suçlarından 7 yıldan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Engin Günaydın, Sarp Apak, Ersin Korkut, Gökçe Özyol, Murat Yıldırım, Eray Özbal, Cemil Büyükdöğerli, Duygu Yetiş, Kağan Razgırat, Onur Buldu, Şahin Irmak, Murat Eken ve Erdem Baş, şarkıcılar Mehmet Erdem, Koray Candemir, Barış Güney ve Cihan Güçlü, yönetmenler Uluç Bayraktar ve Mehmet Can Karcı'nın da aralarında bulunduğu 32 şüphelinin, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' ve 'uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak' suçlarından 6 yıldan 17 yıla kadar hapsi talep edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.