Magazin Haber Girişi : 03 Nisan 2015 15:30

Ünlü oyuncu Orhan Şimşek babasını öldürdü

Ünlü oyuncu Orhan Şimşek babasını öldürdü
Son olarak 'Küçük Gelin' adlı dizide rol alan Ünlü Oyuncu Orhan Şimşek, babasını öldürdükten sonra jandarmaya teslim oldu.
Erzurumajans-Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Adıyaman'ın Kahta ilçesine bir ziyarete gelen ünlü oyunca burada cinayet işledi. STV'de yayınlanan 'Küçük Gelin' dizisinde 'Azad' rolünde oynayan, 'Karamel', 'Genco', 'Nefes', 'Sultan' gibi filmlerde rol alan ünlü oyuncu Orhan Şimşek, Adıyaman-Diyarbakır karayolu 10. kilometresinde babası Ali Şimşek'in boğazını keserek öldürdü. Babasının boğazını kestikten sonra vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbesi vurdu.

Ünlü oyuncu Orhan Şimşek ve babası Ali Şimşek arasında bilinmeyen nedenlerden dolayı tartışma yaşandığı ve Orhan Şimşek'in yanında bulundurduğu bıçak ile babası Ali Şimşek'in boğazını kestiği öğrenildi.

Kahta- Diyarbakır Karayolu 10. kilometresinde tarlaya babasının cansız bedenini bırakan ünlü oyuncu daha sonra Kahta Jandarma Karakolu'na teslim oldu.

Ali Şimşek'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kahta Devlet Hastanesi morguna getirildi. Oyuncu Orhan Şimşek'in ise ifadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

Ünlü oyunca iki ay önce ortadan kaybolmuş fakat daha sonra tekrar bulunmuştu. Orhan Şimşek'in annesi Müyesser Şimşek daha önceden yaptığı açıklamada oğlunun 'Bipolar bozukluk' adı verilen psikolojik hastalığı olduğunu açıklamıştı.  Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.