Magazin Haber Girişi : 07 Mart 2016 11:48

Ünlü oyuncu Alp Korkmaz Palandöken'de

Ünlü oyuncu Alp Korkmaz Palandöken'de
Kanal D'nin sevilen dizilerinden Arka Sokaklar'da 'Komiser Ali'yi canlandıran Alp Korkmaz ilk kez geldiği Palandöken'de snowboard yaptı.
Erzurumajans-Kanal D'nin sevilen dizilerinden Arka Sokaklar'da 'Komiser Ali'yi canlandıran Alp Korkmaz ilk kez geldiği Palandöken'de snowboard yaptı.

Palandöken'e hayran kaldığını söyleyen Korkmaz, "Bugüne kadar gelmemenin üzüntüsünü yaşıyorum" dedi.

Polisiye, aksiyon, dram, komedi ve macera içeren Arka Sokaklar dizisinin başarılı oyuncularından Alp Korkmaz, 2 günlüğüne tek başına Palandöken Kayak Merkezi'ne geldi. Korkmaz, Palandöken'de günün büyük bir bölümünü kaldığı Dedeman Otel'in pistlerinde snowboard yaparak geçiriyor. İlk kez geldiği Palandöken'in karına, güneşine, doğasına ve pistlerine hayran kaldığını ifade eden Alp Korkmaz, artık her kış tatilini Palandöken'de geçireceğini söyledi. Bugüne kadar Palandöken'e gelmediği için üzüldüğünü vurgulayan Korkmaz, "Kayak sporunu çok seviyorum. 2 günlük bir boşluğum vardı. Bunu da snowbord yaparak geçirmek istedim. Gitmediğim kayak merkezi kalmadı. En son burası nasip oldu. Buraya daha önce gelememenin pişmanlığı içindeyim. Havası, karı, pistleri, çok güzel. Özgür Ozan geçen yıl buraya gelmiştir. Ona Palandöken'e gideceğimi söylediğimde 'çok iyi yapıyorsun' demişti. Ben de çok memnun kaldım. Seneye inşallah hep birlikte geliriz" diye konuştu.

PALANDÖKEN'DE REVRUZ HAZIRLIĞI

Öte yandan havaların sıcak gitmesinden dolayı sadece Palandöken'de kayağın yapılması tatilcilerin yönünü Erzurum'a çevirdi. Hafta sonu yağan karla birlikte kar kalınlığının 110 santime ulaştığı Palandöken, Nevruz Bayramını kutlamak için gelecek olan İranlı turistleri bekliyor. İranlı turistlerle birlikte Palandöken'deki otellerin doluluk oranınan yüzde 90'ı bulacağını savunan otel işletmecileri, "Ruslar gelmedi ama yine de dolu bir sezon geçirdik" dediler.

Turgay İPEK/DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.