Eğitim Haber Girişi : 12 Kasım 2015 21:15

Uluslararası yönetim bilişim sistemleri ve inovasyon yönetimi kongresi

Uluslararası yönetim bilişim sistemleri ve inovasyon yönetimi kongresi
"Uluslararası Yönetim Bilişim Sistemleri ve İnovasyon Yönetimi Kongresi" 4-6 Kasım 2015 tarihleri arasında FOM Üniversitesinin Münih yerleşkesinde gerçekleştirildi.
Erzurumajans-"Uluslararası Yönetim Bilişim Sistemleri ve İnovasyon Yönetimi Kongresi" 4-6 Kasım 2015 tarihleri arasında FOM Üniversitesinin Münih yerleşkesinde gerçekleştirildi. 

"Science Bridging Nations" sloganıyla yürütülmekte olan Alman-Türk Bilim Yılı (2014) çalışmaları ile Almanya ve Türkiye arasında bilimsel işbirliğini geliştirme ve bu işbirliğini öncü projeler yoluyla araştırma, eğitim ve inovasyon alanlarına taşıma çabaları kapsamında; Almanya'dan FOM Hochschule ve Atatürk Üniversitesi işbirliğinde "2. Ekonomi Forumu: "Bilişim Teknolojisi ve Inovasyon Yönetimi - Bilimsel Fikir Alışverişi ve Uygulanmalarıyla İlgili Başarı Potansiyellerinin Alman ve Türk Perspektifleri"adıyla AB Fonları destekli bir proje geliştirildi.

Söz konusu E2E projesi kapsamında "Uluslararası Yönetim Bilişim Sistemleri ve İnovasyon Yönetimi Kongresi" 4-6 Kasım 2015tarihleri arasında FOM Üniversitesinin Münih yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Almanya Eğitim ve Bilim Bakanı Prof. Dr. Johanna Wanka ve Türkiye Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın himayeleri altında düzenlenen kongrede; Bilgi ve Yenilik ekonomisi, Bilgi ve inovasyonda Alman ve Türk şirketlerinin stratejileri, İnovasyon yönetiminde başarı faktörleri, Personel seçimi, istihdamı ve eğitimi ile ilgili BT Davranış değişikliği ile ilgili motivasyon ve ikna edici teknolojiler, Veri madenciliği, Bulut bilişim, Mobil teknolojiler, Sosyal medya, Bilişimde gizlilik ve medya, E-devlet, E-ticaret, E-dönüşüm gibi ana başlıklar altında gerçekleşti.

Kongreye kabul edilen 60 civarında bildiriyle ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda katılımcı iştirak etti.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.