Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Ülkü ocaklarından Van`a kan bağışı

Ülkü ocaklarından Van`a kan bağışı
Van’da gerçekleşen felaket sonrasında Erzurum’dan başlatılan yardım kampanyalarına Erzurum Ülkü Ocakları da katıldı.
Erzurum Ajans-Van’da gerçekleşen felaket sonrasında Erzurum’dan başlatılan yardım kampanyalarına Erzurum Ülkü Ocakları da katıldı. Erzurum Ülkü Ocakları kan bağışı kampanyası başlatarak Van’da kana ihtiyacı bulunan vatandaşlara yardım eli uzattı.
Erzurum Ülkü Ocakları Teşkilatı Van için kan verdi. Geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen 7.2’lik depremin ardından tüm Türkiye yardım için seferber oldu. Erzurum’dan da bir çok yardım kampanyası yapılarak depremzedelere destek olmaya çalıştı. Erzurum Ülkü Ocakları da yaşanan drama sessiz kalmadı ve ülkü ocakları teşkilat binasında başlattığı kan kampanyası ile kana ihtiyacı bulunan yaralılar için yardım elini uzattı.

Erzurum Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Abdullah Kırmacı daha öncede bölgede ki depremzedeler için gıda ve para yardımı toplandığını ve toplanan gıda ve para yardımının ihtiyaç sahibi depremzedelere ulaştırıldığını belirtti. Kırmacı ülkü ocakları olarak depremzedelerin yaralarını merhem olmak için kan kampanyası başlattıklarını belirterek “Erzurumlu vatandaşlar bu konuda hassasiyet göstermesi gerekiyor” dedi.
Kırmacı yapılan kampanyaların ardından bölgeyi ziyaret ederek depremzedelere moral olacaklarını ifade etti.

Basın açıklamasının ardından kan bağışında bulunan Ülkü ocakları başkanı Abdullah Kırmacı tüm Erzurumluları kan bağışında bulunmaya davet etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.